CELEBRITIESSHOWBIZΧείμαρρος ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Τον Ντάνο τον ζήλευαν»

Χείμαρρος ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Τον Ντάνο τον ζήλευαν»

Η αναμονή για την παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα στο Πανόραμα φαίνεται πως άξιζε τόσο για το τηλεοπτικό κοινό όσο και για την Ελεονώρα Μελέτη. Ο λόγος; Ο παίκτης του Survivor ήταν χείμαρρος και δεν μάσησε στιγμή τα λόγια του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ στο Survivor»

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για την επίθεση που δέχτηκε όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι πολλές φορές έφτασαν να τον κατηγορούν για το παραμικρό αδίκως. «Νομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν επιδίωκα να κάνω παρέες, δεν ήμουν σε κάποια κλίκα», εξομολογήθηκε on air αποκαλύπτοντας ευθέως για τις ομάδες στο παιχνίδι.

«Ο καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει. Άλλος μπορεί να το πει κλίκα, ομάδα, πυρήνα», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στον σκοπό αυτών τον ομάδων λέγοντας: «Όταν είσαι κοντά με άλλα άτομα, είναι πιο εύκολο να αποφύγεις ψηφοφορίες ή να στήσεις κάποια ψηφοφορία. Νομίζω σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός».

«Από ποιον υποκινείτο όμως όλο αυτό το παρεάκι;», τον ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη, με το Γιάννη να απαντά: «Θεωρώ ότι είναι για αυτούς που είναι αδύναμοι και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση μόνοι τους και δεν μπορούν να χαράξουν ένα δικό τους δρόμο. Όπως στη φυλακή έτσι είναι και στο Survivor!».

Στη συνέχεια ο Γιάννης εξήγησε πως ο ίδιος ήταν ομάδα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Γιώργο Χρανιώτη, εναντίον… των υπολοίπων! «Θεωρώ ότι το Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσε που κάναμε παρέα», εξομολογήθηκε εξηγώντας πως ρόλο στο να δεθούν έπαιξε και το ωράριο του ύπνου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS