CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Χ"Ιορδάνου: Βγήκε να τραγουδήσει παρά το πρόβλημα υγείας της

Χριστιάνα Χ”Ιορδάνου: Βγήκε να τραγουδήσει παρά το πρόβλημα υγείας της

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία της στο βουλγαρικό Χ-Factor η Κύπρια Χριστιάνα Χ”Ιορδάνου, κάνοντας τους κριτές να «παραμιλούν» από εντυπωσιασμό κάθε φορά που καλούνται να κρίνουν εμφάνισή της.

Τα καλύτερα λόγια άκουσε και στο live της Δευτέρας, όπου σχεδόν κόντεψε να μην εμφανιστεί λόγω σοβαρής λαρυγγίτιδας.

Παρόλο που λίγο πριν το live οι γιατροί τής έκαναν καταπραϋντικές ενέσεις και την προειδοποίησαν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει τις φωνητικές χορδές της, η Χριστιάνα αψήφησε τον κίνδυνο και ανέβηκε δυο φορές στη σκηνή.

«Πραγματικά δεν μπορούσε να μιλήσει σήμερα -ούτε το όνομά της να προφέρει- αλλά τραγούδησε, κρίνετέ την από αυτό που είδατε και ακούσατε, μην λάβετε υπόψη τίποτα άλλο. Αν δεν το λέγαμε ότι είσαι πολύ άρρωστη, σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου δεν θα το καταλάβαινε» είπαν οι κριτές, προσθέτοντας:

«Έχεις τη δυνατότητα σε όποια κατάσταση κι αν είσαι να δίνεις στο τραγούδι μουσικότητα, μπορείς τα πάντα, ακόμα και από κλειστό λάρυγγα, η μουσική βγαίνει από εσένα γιατί η μουσική είναι μέσα σου. Είσαι η καλύτερη τραγουδίστρια εδώ.»

Την άποψη των κριτών δείχνει να συμμερίζεται και το τηλεοπτικό κοινό της Βουλγαρίας, αφού η Χριστιάνα κερδίζει με διαφορά στην ψηφοφορία και δεν πέρασε ποτέ από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Κρίνοντας από την πορεία της, η Χριστιάνα είναι από τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί μετά από δυο live.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS