CELEBRITIESSHOWBIZΧριστίνα Χριστόφια: Τι λέει για τον Ντάνο και το Τατουάζ;

Χριστίνα Χριστόφια: Τι λέει για τον Ντάνο και το Τατουάζ;

Ίσως την ωραιότερη επαγγελματική περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Χριστόφια, με τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ», σειρά που την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή και στην Ελλάδα. Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα», στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Κούλλη Νικολάου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, και τον Ανδρέα Γεωργίου. «Διατηρώ και με τους δυο πολύ καλή σχέση», είπε, «είναι ταλαντούχοι δημιουργοί, αγαπούν αυτό που κάνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πέμπτη φορά παππούς ο Δημήτρης Χριστόφιας!

Όσο για την επιτυχία της σειράς, δήλωσε πως «είναι ένας συνδυασμός παραγόντων». «Οφείλεται στο καλό σενάριο, γιατί το κείμενο και η πλοκή είναι πολύ βασικά, με την κορυφαία στον τομέα αυτό, Βάνα Δημητρίου, ενώ έχει γίνει εξαιρετική επιλογή συνεργατών που ανεβάζουν το σύνολο της δουλειάς, παρότι υπάρχει μεγάλη πίεση μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόψε ο Ντάνος στο «Τατουάζ» – Ο ρόλος του και τα σχόλια που απέσπασε

Αναφερόμενη στον Απόστολο Γκλέτσο και στη Μυρτώ Αλικάκη, με τους οποίους συνεργάζεται τις περισσότερες ώρες, μιας και έχουν πολλές κοινές σκηνές, χαρακτήρισε τη σχέση τους «άριστη». «Με τον Απόστολο μπορεί να συζητάμε για ώρες, μιλάμε φυσικά και για πολιτική, μιας και ο ίδιος ασχολείται ενεργά. Αλλά και με την Εβελίνα Παπούλια κάνουμε πολύ καλή παρέα». Όσο για τον Ντάνο; «Δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα, αλλά μαθαίνω ότι είναι άψογος επαγγελματίας, διαβασμένος και αφοσιώνεται πραγματικά σ’ αυτό που κάνει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS