CELEBRITIESSHOWBIZΧρύσανθος Τσουρούλλης - Έµιλυ Γιολίτη: 40 and Fabulous!

Χρύσανθος Τσουρούλλης – Έµιλυ Γιολίτη: 40 and Fabulous!

Του Νικόλα Χριστοφή

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων μηνών. Πρόσφατα άλλωστε έγινε γνωστή η σχέση τους και έκανε τους πάντες να μιλούν για ένα ταιριαστό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο λόγος για τον διευθυντή και παρουσιαστή ειδήσεων της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ Χρύσανθο Τσουρούλλη και τη δικηγόρο Έμιλυ Γιολίτη.

tsouroulisgioliti1
Η Έμιλυ φωτογραφημένη από τον Δημήτρη Βαττή στο μοναδικής αισθητικής σπίτι της για το πρώτο τεύχος του HELLO! τον Μάρτιο του 2015.

tsouroulis2

Ο Χρύσανθος και η Έμιλυ πριν λίγες μέρες συμπλήρωσαν το 40ό έτος της ηλικίας τους, με μόλις δύο μέρες διαφορά και γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή που δόθηκε στο υπέροχο σπίτι της δικηγόρου στη Λεμεσό.

tsouroulis9

Σε αυτό, παρευρέθηκε μεγάλο μέρος από την κοσμική ζωή του νησιού, φίλοι και συνεργάτες του ζεύγους καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι δύο τους έδειχναν σε όλους πόσο αγαπημένοι και χαρούμενοι είναι αφού οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν.

tsouroulis10
Οι καλεσμένοι και το ζευγάρι διασκέδασαν με επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όταν την ίδια ώρα οι ευχές και τα likes έπεφταν βροχή στο λογαριασμό τους στο instagram.

tsouroulis4
Η Έμιλυ Γιολίτη ανάμεσα σε αγαπημένες φίλες που βρέθηκαν στο πλάι της αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

tsouroulis6Μικαέλλα Μέσσιου, Bianca Makris, Βαλεντίνα Τσίγκη, Μαρία Βασιώτου.

tsouroulis7Η Ραμόνα Φίλιπ ήταν φυσικά εκεί, για να ευχηθεί στο ζευγάρι.

tsouroulis8

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS