CELEBRITIESSHOWBIZΧρυσή Βαρδινογιάννη - Νίνο Ξυπολυτάς: Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιό τους

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Νίνο Ξυπολυτάς: Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιό τους

Της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου

Όσο αθόρυβα ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, άλλο τόσο αθόρυβα αποφάσισαν να ζουν στο εξής χωριστά, αλλά εξίσου αγαπημένοι.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νίνο Ξυπολιτάς από τον περασμένο Ιούνιο δε ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη, όμως συνεχίζουν να τρέφουν βαθιά αγάπη και εκτίμηση ο ένας για τον άλλο.

Οι σχέσεις τους είναι άριστες, οι οικογένειές τους εξίσου αγαπημένες και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει, ο Γιώργος και η Κάρεν-Αγάπη, θα τους ενώνουν για πάντα, καθώς δε θα σταματήσουν ούτε λεπτό να τα φροντίζουν από κοινού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hello! ακόμα δεν έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο για την έκδοση του διαζυγίου, καθώς δεν είναι προτεραιότητά τους. Κύριο μέλημά τους αυτή τη στιγμή είναι η οικογένεια που δημιούργησαν με τόση αγάπη και αφοσίωση να ζει όμορφα και μονιασμένα, παρόλο που «η μαμά και ο μπαμπάς δε μένουν πια μαζί».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν γύρω στο 2010 και μόλις ένα χρόνο αργότερα αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Πηγή του έρωτά τους ήταν η μεγάλη και αστείρευτη αγάπη που τρέφουν αμφότεροι για τη μουσική. Δύο χρόνια μετά, ο Νίνο και η Χρυσή, με φουσκωμένη κοιλιά, ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Εκάλης υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο Νίνο δε σταμάτησε να της κρατάει το χέρι και να την κοιτάζει στα μάτια. Ήταν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αφού σε δύο μόνο μήνες θα κρατούσαν στην αγκαλιά τους το γιο τους, Γιώργο.

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους δε συνήθιζαν να προκαλούν τη δημοσιότητα. Αντιθέτως, ήταν απόλυτα αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους, η οποία σύντομα θα μεγάλωνε κατά ένα μέλος. Για την ακρίβεια, ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρωτότοκου, ήρθε στον κόσμο η Κάρεν-Αγάπη.

Και τα δύο παιδιά βαπτίστηκαν το 2015, στην εκκλησία το Γενέσιον της Θεοτόκου, στην Εκάλη, όπου πλήθος μελών του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το λαμπερό παρών σ’ ένα μυστήριο που θύμιζε παραμύθι. Η ευτυχία ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα των γονιών, που δε θα ξεχάσουν ποτέ τη σημαντική εκείνη ημέρα.

Για το μέλλον, μόνο σε ευτυχισμένες στιγμές ελπίζουν, αφού γνωρίζουν καλά πως το σημαντικότερο δώρο που κρατούν στα χέρια τους, τα παιδιά τους, έχει αξία ανεκτίμητη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS