CELEBRITIESSHOWBIZΧρύσω Λέφου:«H κουζίνα είναι το βασίλειό μου»

Χρύσω Λέφου:«H κουζίνα είναι το βασίλειό μου»

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

Η Χρύσω Λέφου παίρνει θέση
Φωτογραφία: Δημήτρης Βαττής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Τηλεόραση ή περιοδικά; Είμαι στα περιοδικά τα τελευταία 21 χρόνια, οπότε είναι δύσκολο να τα αποχωριστώ, όμως, η τηλεόραση είναι ο νέος έρωτας.

Γραφείο ή κουζίνα; Είμαι τρελαμένη στην τοποθεσία κουζίνα, που λέει και το Facebook. Είναι το βασίλειό μου. Όταν πετύχει μια καινούρια συνταγή είμαι σαν μικρό παιδί, όχι ότι απέχω και πολύ από τότε.

Δημοσιογράφος ή μαγείρισσα; Η δημοσιογραφική μου ταυτότητα δεν με αφήνει να απαρνηθώ την πρώτη και μεγάλη μου αγάπη. Tα τελευταία χρόνια, όμως, είμαι μαγείρισσα και το απολαμβάνω απίστευτα.

Μαγειρική ή ζαχαροπλαστική; Αν και δεν τα διαχωρίζω, θεωρώ ότι η ζαχαροπλαστική θέλει περισσότερη ακρίβεια και είναι λίγο πιο «δύσκολη» για μένα. Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ πάρα πολλά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και βελτιώνομαι. Επίσης, σε αυτό βοήθησαν οι «Χρυσές Συνταγές» έντυπες και τηλεοπτικές. Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου τη Γαλάτεια Παμπορίδη, που είναι ειδική στη ζαχαροπλαστική, καθώς και τους αγαπημένους μου σεφ και άλλους καλεσμένους, που μου δείχνουν τα μυστικά τους. Αν θέλεις, όμως, κυπριακή συνταγή, τότε θα την έχεις στη στιγμή. Τι θέλεις; Μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια;

Εστιατόριο ή ταβέρνα; Ταβέρνα. Μου αρέσουν οι μεζέδες. Θέλω να δοκιμάζω διάφορα. Και φυσικά, λατρεύω την κυπριακή κουζίνα.

Ταρτάρ ή οφτό; Οφτό, μάνα μου. Είμαι πιο παραδοσιακή. Ταρτάρ θα παράγγελνα μόνο αν με έβγαζε η αγαπημένη μου Γαλάτεια Παμπορίδη για φαγητό.

Brunch ή dinner; Brunch, lunch, dinner και δύο ενδιάμεσα. Τηρώ απόλυτα τους σωστούς κανόνες διατροφής!

Τι δεν θα μπορούσες να κόψεις ποτέ; Το κρέας ή τη ζάχαρη; Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Το κρέας θα ήταν παϊδάκια αρνίσια σούβλα; Αν, ναι, τότε θέλει σκέψη… Μπορούμε να πάμε στην παρακάτω ερώτηση;

Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Κυπριακή τηλεόραση με τα χίλια. Netflix δεν παρακολούθησα ποτέ, αν και με ενημέρωσαν τα παιδιά μου ότι το πληρώνω και ότι είναι στη διάθεσή μου όποτε το θελήσω.

Facebook ή Instagram; Τον τελευταίο καιρό κόλλησα με το Instagram. Kάνω αγώνα να γίνω influencer. Εσύ με ακολουθείς; Chryso Lefou… περιμένω το μήνυμα «Η Τάνια άρχισε να σε ακολουθεί».

Follower ή Influencer; Είπαμε, influencer!

Story ή post; Story, τσακ μπαμ τελείωσες.

«GNTM» ή «The Voice»; «The Voice» by far.

Κοντιζάς ή Κουτσόπουλος; Ο Ιωαννίδης δεν παίζει; Εντάξει, επιλέγω Κουτσόπουλο.

«Χρυσές Συνταγές» ή λόφος χρυσού; «Χρυσές Συνταγές», γιατί είναι χρυσάφι!

Λούης Πατσαλίδης ή Louis Vuitton; Κοίτα, τον Louis Vouitton δεν τον ξέρω, δεν έτυχε να έρθει στο χωριό. Τον Λούη Πατσαλίδη μου τον αγαπώ, γιατί αναδεικνύει τα ανέκδοτά μου και τα υπέροχα αγγλικά μου.

Γαλάτεια Παμπορίδου ή γαλακτομπούρεκο; Ε όχι, αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Εντάξει, τη Γαλάτεια Παμπορίδου και τρώω την άλλη εβδομάδα το γαλακτομπούρεκό μου.

Φθινόπωρο ή άνοιξη; Άνοιξη, η εποχή που αφθονούν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που ανανεώνεται η φύση και είναι η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα. Η Ανάσταση του Χριστού με συγκινεί και με κάνει να επαναπροσδιορίζω πράγματα και καταστάσεις.

Λικέρ ή κοκτέιλ; Λικέρ, έχω μανία και φτιάχνω διάφορα. Τώρα, έχω λικέρ κουμκουάτ και λικέρ καρυδιού.

Ζωή στον Αναλιόντα ή αναλύοντας τη ζωή; Ζωή στον Αναλιόντα. Ησυχία, ηρεμία και αγαπημένοι γείτονες.

Αυλή ή ταράτσα; Αυλή φυτεμένη με διάφορα ζαρζαβατικά.

Αυγή ή σούρουπο; Αυγή. Κρύβει μια αισιοδοξία.

Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Με φαντάζεσαι πάνω σε ποδήλατο; Δεν είναι κρίμα το καημένο;

Κόμιξ ή μυθιστόρημα; Βιβλία μαγειρικής. Έχω μανία και… εκατοντάδες στο σπίτι.

Διαστημόπλοιο ή υποβρύχιο; Διαστημόπλοιο, δεν ξέρω κολύμπι!

Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στο παρελθόν ή στο μέλλον; Στο παρελθόν. Πεθύμησα έναν καφέ με τον πατέρα μου. Θα ήθελα να του πω πόσο πολύ τον αγαπώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS