CELEBRITIESSHOWBIZΔ. Παναγίδης: Η πίεση που ένιωθε στο Power of Love και πώς...

Δ. Παναγίδης: Η πίεση που ένιωθε στο Power of Love και πώς είναι τώρα με την Αθήνα (βίντεο)

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος επισκέφθηκε την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου «Όλα για σένα», όπου και μίλησε φυσικά για την εμπειρία του στο Power of Love.

Ο Κύπριος παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι, λόγω, όπως είχε πει, ενός προβλήματος υγείας κοντινού του προσώπου. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος.

«Ήθελα από πολύ πιο πριν να φύγω. Έφυγα και λόγω της πίεσης. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όταν είσαι μέσα, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Αυτό που βλέπετε, τις τρεις ώρες, είναι ένα μικρό κομμάτι, μονταρισμένο. Ήθελα ελευθερία, ήθελα οξυγόνο» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρος και Αθηνά στη Λάρνακα για τα πρώτα τους μπάνια! (εικόνες)

Όπως πρόσθεσε, δεν μπήκε στο ριάλιτι αυτό για να ερωτευτεί αλλά για την προβολή και την πρόκληση. Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το πρόσωπό του δήλωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Δώρος Παναγίδης κρύβει μυστικά»

«Στην αρχή με ενοχλούσε αυτό, όμως στην πορεία μου έκανε καλό, το ότι όλοι ασχολούνταν μαζί μου και μπόρεσα να το διαχειριστώ. Γράφτηκαν πολλές αναλήθειες γι’ αυτό δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω»

Όσο για τα συναισθήματά του για την Αθηνά Χρυσαντίδου, είπε ότι νιώθει το ίδιο, όπως και στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί μεταξύ τους σε βάθος χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Ο Δώρος Παναγίδης μιλά για τον λόγο που απέκρυψε την προσωπική του ζωή και τα παιδιά που έχει
«Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι που είναι για πάντα, θα ήταν χαζομάρα. Δοκιμαζόμαστε έξω. Βλέπεις αν αυτή η μαγεία που ζούσες μέσα στο σπίτι μπορεί να διατηρηθεί. Θα δείξει, για την ώρα πάντως, μια χαρά!»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS