CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε ποια παίκτρια του Nomads δέχτηκε πρόταση γάμου

Δείτε ποια παίκτρια του Nomads δέχτηκε πρόταση γάμου

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads έκρυβε μια έκπληξη στην Ευαγγελία Πλατανιώτη. Συγκεκριμένα, ενώ οι ομάδες βρισκόντουσαν στην αρένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε την αθλήτρια ης συγχρονισμένης κολύμβησης δίπλα του και της έδωσε ένα φάκελο.

Αυτός ο φάκελος έκρυβε ένα μήνυμα από τον αγαπημένο της παίκτριας, ενώ είχε και ένα δαχτυλίδι, κάνοντας της έτσι πρόταση γάμου.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές. Σχεδόν όλοι οι παίκτες δάκρυσαν από την κίνηση του συντρόφου της Ευαγγελίας η οποία ήταν σαστισμένη και δεν ήξερε τι να πει.

Μετά το αρχικό σοκ διάβασε το ρομαντικό μήνυμα που περιείχε η κάρτα ενώ πριν κάτσει στην καρέκλα του προτεινόμενου είπε και το πολυπόθητο «ναι» με τα χειροκροτήματα και τις φωνές να δίνουν και να παίρνουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το έχω ζήσει όλο αυτό. Κι ας φεύγω, είναι η πιο όμορφη μέρα μου στο παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα, φεύγω με εμπειρίες, ήταν ένα σχολείο για μένα, ξεπέρασα τον εαυτό μου πολλές φορές. Είμαι πολύ χαρούμενη που γυρνάω πίσω. Η ζωή είναι εκεί έξω, εδώ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το ζούμε, να το ζήσετε όλοι», ήταν τα πρώτα λόγια της μετά την έκβαση του αποτελέσματος.

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και οι δυο τους είναι αχώριστοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS