CELEBRITIESSHOWBIZΔιάσημο μοντέλο είναι έγκυος πέντε μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο του (εικόνες)

Διάσημο μοντέλο είναι έγκυος πέντε μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο του (εικόνες)

Λίγους μήνες μετά τον γάμο υπερπαραγωγή με τον CEO του Snapchat, Eβαν Σπίγκελ, η Μιράντα Κερ είναι και πάλι έγκυος και περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί της.

To πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Eβαν .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Miranda Kerr παντρεύεται με τον ιδρυτή του Snapchat Evan Spiegel

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανακοίνωσε στο E! News πως «H Μιράντα, o Εβαν και ο Φλιν ανυπομονούν να καλωσορίσουν στην οικογένειά τους το νέο μέλος».

Ο Φλιν, ο πρώτος γιος της Μιράντα Κερ είναι από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ και περιμένει να υποδεχτεί το αδελφάκι του.

Η Μιράντα Κερ και ο Εβαν Σπίγκελ παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μια παραμυθένια τελετή στην αυλή του σπιτιού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παραμυθένιος γάμος της Μιράντα Κερ με νυφικό που έμοιαζε με της Γκρέις Κέλι

Ο γάμος τους έγινε κρυφά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην έπαυλη του ζευγαριού στην Καλιφόρνια με ελάχιστους καλεσμένους που δεν ξεπερνούσαν τα 50 άτομα.

Το ζευγάρι διατηρεί σχέση από το 2014 και η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2016. Το πανέμορφο αγγελάκι της Victoria’s Secret είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times, ότι εκείνη και ο σύντροφός της απέιχαν από κάθε σεξουαλική επαφή, τουλάχιστον μέχρι τον γάμο τους.

View this post on Instagram

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS