CELEBRITIESSHOWBIZΔούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Δείτε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Δείτε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, Δούκισσα Νομικού, έπειτα από τον λαμπερό γάμο της στη Μύκονο με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι έτοιμη να γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Δούκισσα και Δημήτρης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον μήνα του μέλιτός τους στο Λονδίνο και δεν παραλείπουν να μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δούκισσα Νομικού ψωνίζει τα πρώτα μωρουδιακά (εικόνες)

Την Κυριακή, η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου απεικονίζει κεντρικό σημείο της όμορφης πόλης.

Πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού είχε ενημερώσει τους αναγνώστες της στο blog της Dutchesss.queen.gr ότι πηγαίνει στο Λονδίνο όχι για επαγγελματικό ταξίδι αστραπή αλλά με τον σύζυγό της, οι δυο τους ή μάλλον οι τρεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Δούκισσα Νομικού μάς δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (εικόνες)

«Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές βρίσκομαι όπως βλέπεις στο αεροπλάνο κουκουλωμένη – μα γιατί έχει πάντα τόσο κρύο στα αεροπλάνα και τα καράβια; – και ετοιμαζόμαστε να απογειωθούμε για Λονδίνο. Όχι, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι αστραπή. Αυτή τη φορά θα είμαστε μόνο οι δύο μας. Λάθος, οι τρεις μας.»

Οι δυο τους ζουν την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του αναμένοντας τον πελαργό και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο ταξίδι του μέλιτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS