CELEBRITIESSHOWBIZΔούκισσα Νομικού: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο της

Δούκισσα Νομικού: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο της

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης εδώ και ενάμιση περίπου χρόνια συγκατοικούν στο σπίτι του Δημήτρη στην Κηφισιά, καθώς η Δούκισσα απαρνήθηκε για πρώτη φορά τα νότια προάστια και το σπίτι των γονιών της στη Βουλιαγμένη.

Το ζευγάρι, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο, φροντίζει να περνά πάντα όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί. Προτιμούν τις εξόδους για φαγητό, με αγαπημένο στέκι το εστιατόριο Nolita κοντά στο σπίτι τους, ενώ αγαπούν πολύ τα ταξίδια – το Πάσχα το πέρασαν μαζί στο Μπαλί, από όπου η Δούκισσα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram υπέροχα ενσταντανέ.

Διαβάστε επίσης: https://like.philenews.com/i-doukissa-nomikou-kani-prova-nyfikou/

Ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον για όλα, ενώ η Δούκισσα εμπιστεύεται πολύ τη γνώμη του συντρόφου της και για τα επαγγελματικά της, θαυμάζοντας το πόσο δραστήριος και πετυχημένος είναι.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Ορνό, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της Δούκισσας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας – γνωρίζοντας πως ήταν ένας προορισμός που ήθελε πολύ να επισκεφτεί.

Διαβάστε επίσης: https://like.philenews.com/i-protes-eikones-apo-to-bachelorette-tis-doukissas-nomikou/

Στην κλειστή κοριτσοπαρέα που γιόρτασε τις τελευταίες «ελεύθερες» στιγμές της Δούκισσας με ένα ταξίδι women only ήταν επίσης η Αταλάντη Μαρτίνου (σύζυγος του αδελφού του Δημήτρη, Ντίνου Κόκκαλη) και η Μαρία Τσούτσια.

https://like.philenews.com/i-doukissa-nomikou-kani-prova-nyfikou/

https://like.philenews.com/i-protes-eikones-apo-to-bachelorette-tis-doukissas-nomikou/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS