CELEBRITIESSHOWBIZΈγινε επιτέλους το ραντεβού Φαίης Σκορδά - ΣΚΑΪ

Έγινε επιτέλους το ραντεβού Φαίης Σκορδά – ΣΚΑΪ

Πριν μερικές μέρες έγινε το πρώτο επίσημο ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν. Ένα ραντεβού που η τηλεοπτική πιάτσα επέμενε ότι άργησε και τα σενάρια για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, πήραν φωτιά. 

Αυτήν την περίοδο, βρίσκεται σε εκκρεμότητα το αν και πώς θα συνεχίσει η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ ενώ συνεχώς προκύπτουν πολλά σενάρια για πιθανή μεταγραφή της στο Mega. Η ίδια η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε ένα στόρι από το ραντεβού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χωρίς φυσικά να προχωρήσει σε λεπτομέρειες και αποκαλύψεις.

Σε αυτό το ραντεβού, σύμφωνα με ελλαδικά ρεπορτάζ, συζητήθηκε το πώς θα μπορούσε να συνεχίσει η συνεργασία, δεδομένου ότι ο σταθμός αλλάζει σημαντικό μέρος του προγράμματός του και κυρίως στόχος του είναι να αυξήσει την ενημέρωση στις ζώνες του, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δούμε του χρόνου καμία ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή παρά μόνο μαγνητοσκοπημένα format.

Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές αναζητούν μια χρυσή τομή που θα επιτρέψει τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας μιας κι αυτή είναι η επιθυμία τόσο του καναλιού, όσο και της παρουσιάστριας. Περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένονται σύντομα. Πάντως, άλλο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Φαίη είναι κοντά στον να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 σε ζώνη-έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΝΤ1 να επιστρέψει στο κανάλι που αγάπησε. «Αλλάζουν τα δεδομένα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής της, υπάρχουν άνθρωποι που τη θέλουν. Το βλέπω ότι έχει ξαναζεσταθεί και ψάχνουν τρόπο ώστε να βρεθεί ξανά στον ΑΝΤ1. Επειδή δεν μπορεί να γυρίσει στο καθημερινό, θα ήταν μια καλή ιδέα να της δώσουν το ΣΚ και αυτό η Φαίη θα το συζητούσε» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS