CELEBRITIESSHOWBIZΈγκυος και η Έλενα Παπαρίζου - Τα πρώτα σημάδια (εικόνες)

Έγκυος και η Έλενα Παπαρίζου – Τα πρώτα σημάδια (εικόνες)

Μετά την Αθηνά Οικονομάκου και πολλές άλλες εκπροσώπους της σόουμπιζ που περιμένουν παιδάκι, έρχεται η είδηση ότι έγκυος είναι και η Έλενα Παπαρίζου.

Ο φήμες φούντωσαν κατά τη διάρκεια των περιοδειών της Έλενας Παπαρίζου με τη Δέσποινα Βανδή,  με τη δεύτερη να αναφέρεται συχνά στις λιγούρες της πρώτης, και εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις της στο The Voice.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bανδή σε Παπαρίζου: «Πάλι το φαγητό σκέφτεσαι» (βίντεο)

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», είναι έγκυος, αλλά συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της.

«Η Έλενα Παπαρίζου πέρσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος, μέχρι στιγμής δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα πέρσι όταν την πειράζανε γιατί κάπνιζε πολύ ότι “θα το κόψω μόνο όταν μείνω έγκυος”», αναφέρει άνθρωπος που βρίσκεται στα παρασκήνια του The Voice.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To μήνυμα της Βανδή στην Παπαρίζου για το τέλος της περιοδείας τους: «Μια μπουγάτσα δεν φάγαμε»

Μάλιστα, στο ίδιο γύρισμα, όταν μια διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα γιατί κανείς από τους κριτές δεν γύρισε, η Έλενα της είπε να την πλησιάσει για να της κάνει μια αγκαλιά. Τότε ο Μαραβέγιας είπε: «Γιατί την αγκαλιάζεις εσύ; Εγώ θέλω να την αγκαλιάσω», για να εισπράξει την απάντηση από την Παπαρίζου: «Σε εμένα ξυπνάει το μητρικό φίλτρο, όμως, άρα εγώ θα την πάρω αγκαλίτσα».

https://www.youtube.com/watch?v=1ZOyPp6vUBI

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS