CELEBRITIESSHOWBIZEίναι αυτός ο νέος σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη;

Eίναι αυτός ο νέος σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη;

Eρωτευμένη φαίνεται πως είναι ξανά η Στέλλα Μιζεράκη σύμφωνα με αποκάλυψη που έγινε στο “Πρω1νό” το πρωί της Πέμπτης (21/5) από τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η νικήτρια του Power of Love 1 είναι σε σχέση με πολύ γνωστό YouTuber, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό.

Πρόκειται για τον Dr Χταπόδια. Οι δύο τους σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια έχουμε δει διάφορες κοινές τους στιγμές τις οποίες ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την πληροφορία για τη σχέση τους φαίνεται να την έχει επιβεβαιώσει η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Η Στέλλα Μιζεράκη όπως έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες, έπεσε θύμα των χάκερς οι οποίοι έκλεψαν το προφίλ της στο instagram με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα να διατηρεί μόνο την επαγγελματική σελίδα που έχει με τα ρούχα της. Ωστόσο τώρα, η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power of love κατάφερε μετά από αρκετές προσπάθειες να πάρει πίσω τον λογαριασαμό της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και έκανε μάλιστα και τις πρώτες της αναρτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Στέλλα Μιζεράκη: Η επιστροφή στο instagram και οι πρώτες φωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS