CELEBRITIESSHOWBIZΕίναι επίσημο, η Χριστιάνα φεύγει από την εκπομπή της για να γεννήσει

Είναι επίσημο, η Χριστιάνα φεύγει από την εκπομπή της για να γεννήσει

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, η οποία πήγε και τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου κανονικά στην εκπομπή της παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, ανακοίνωσε on air ότι εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο πλατό του «Με αγάπη Χριστιάνα» μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο πρώτος αντικαταστάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο αγαπημένος παρουσιάστης Λούης Πατσαλίδης και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ζήτησε από τους συνεργάτες την να τον προσέχουν, να μην τον αφήσουν να μετατρέψει την εκπομπή της… του Λούη.

Η Χριστιάνα άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μην τη δούμε ούτε την Τρίτη ή την Τετάρτη στην εκπομπή της, καθώς βρίσκεται στις μέρες της και είναι στη βούληση της  κορούλας της και του Θεού να αποφασίσουν πότε θα έρθει στο κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Διασκέδαζε σε ταβέρνα, λίγο πριν το μαιευτήριο (εικόνες)

Αξίζει να πούμε ότι πρόσφατα η αγαπημένη παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι ο ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί για αντικαταστάτες της, πρώτος θα είναι ο Λούης Πατσαλίδης .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα μείνω στην εκπομπή μέχρι να σπάσουν τα νερά»

Συγκεκριμένα είχε πεί ότι «για τις μέρες που θα λείψω, δεν θα μείνει ακέφαλη η εκπομπή. Όλοι εσείς θα είστε εδώ. Δεν θα γεννήσουμε όλοι μαζί παρέα. Ο πρώτος που θα μπει στο στούντιο είναι ο Λούης Πατσαλίδης. Και δεν θα είναι ο μόνος φυσικά. Θα υπάρχουν και άλλα πρόσωπα μέσα στις επόμενες μέρες.

Γιατί αν πούμε του Λούη να αναλάβει όλες τις μέρες που λείψω, νομίζω θα έρθω πίσω και θα βρω άλλη εκπομπή.»

Να της ευχηθούμε η καλή λευτεριά και με ένα πόνο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS