CELEBRITIESSHOWBIZΕκπλήξεις στο Survivor 2! Ο ηθοποιός πέρασε τα δοκιμαστικά και ετοίμασε βαλίτσες...

Εκπλήξεις στο Survivor 2! Ο ηθοποιός πέρασε τα δοκιμαστικά και ετοίμασε βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο!

To σκληρό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που την περσινή σεζόν προκάλεσε αναταραχή στα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά και στα αντίπαλα κανάλια – πολλοί μάλιστα το χαρακτήρισαν ως τηλεοπτικό τυφώνα – επιστρέφει στους δέκτες μας στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, και το κοινό αδημονεί να γνωρίσει τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθεί η λίστα των «Διάσημων» παιχτών που θα αναχωρήσουν για τη Δομινικανή Δημοκρατία, προκειμένου να λάβουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του «Survivor 2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζούλια Αλεξανδράτου: Δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2 και την απέρριψαν! (βίντεο)

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για το αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης!

Ένα από αυτά είναι και ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί και όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος:

«Θέλω να συμμετέχω στο Survivor, μπορώ να συμμετέχω, αισθάνομαι ότι μπορώ να συμμετέχω, να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και πιο πολύ θέλουν τα παιδιά μου. Μου έχουν ήδη φτιάξει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο»

Ο Στέλιος λοιπόν πέρασε και τα δοκιμαστικά και πλέον είναι επίσημο ότι θα αποχωρήσει για Άγιο Δομίνικο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS