CELEBRITIESSHOWBIZΈκραξαν τον Νικόλα Ιωαννίδη μετά τις δηλώσεις του για τη Μενεγάκη (βίντεο)

Έκραξαν τον Νικόλα Ιωαννίδη μετά τις δηλώσεις του για τη Μενεγάκη (βίντεο)

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ιωαννίδη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου «Όλα για σένα», ότι άντεξε μόλις μια εβδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο «Φτιάξε καφέ».

«Αυτό τώρα που μέχρι και η πλύστρα θα βγει να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη. Ποιος είναι μωρέ; Βγήκε τώρα μετά από τόσα χρόνια; Σε παρακαλώ! Να το θυμηθεί πιο νωρίς! όσο γλείφουμε τα παπούτσια του αλλουνού και τον έχουμε ανάγκη, είναι όλα ωραία και καλά!» ξέσπασε η Τζώρτζια Συρίχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει: Πώς αντέδρασε στη δήλωση του Νικόλα Ιωαννίδη;

«Ο στυλίστας είναι κάτι πολύ σημαντικό για την παρουσιάστρια, γι’ αυτό δεν πρέπει να εκθέτει σε καμία περίπτωση αυτά που έχει δει. Είναι άλλο να έχεις δει τον άλλο γυμνό,μ εμ το βρακάκι του, και τα ορμονικά του.

Είναι κάτι πολύ προσωπικό το καμαρίνι! Αν αποχωρήσουν, δεν μπορούν να βγαίνουν και να λένε μετά ότι η Κατερίνα είχε τα ορμονικά της!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι θέμα συνεργάτη, οι συνεργάτες πρέπει να το βουλώνουν!» συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή “Όλα για σένα” στο TV One, σχολίασαν στον αέρα την τελευταία αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην Τζώρτζια Συναχέρη, που πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Μενεγάκη.

Στη σύντομη συνεργασία τους αναφέρθηκε όμως και ο γνωστός στιλίστας Νικόλας Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το μικρό διάστημα που συνυπήρξε με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πήγα την πρώτη εβδομάδα που πήγε στον Alpha την πρώτη σεζόν ως βοηθός στυλίστα και δεν άντεξα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ιωαννίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS