CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: Διήμερο στην Άχλα με τους άντρες της ζωής της

Ελένη Μενεγάκη: Διήμερο στην Άχλα με τους άντρες της ζωής της

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

O καιρός είναι πλέον καλοκαιρινός και η ήδη ηλιοκαμένη Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έκανε αυτό που εδώ και χρόνια είναι σχεδόν αυτονόητο για εκείνη τέτοια εποχή: αναχώρησε για την Άνδρο και τα αγαπημένα της Άχλα.

menegaki1

Ως μητέρα, μοιράζει την αγάπη της εξίσου απλόχερα και χωρίς διακρίσεις και στα τέσσερα παιδιά της, ωστόσο το περασμένο σαββατοκύριακο, όπως αποδεικνύουν τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το Hello!, ήταν αφιερωμένο στους άντρες της ζωής της: στο σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο και, κυρίως, στο γιο της, Άγγελο. Πήγε μαζί τους για μπάνιο, ενώ τον περισσότερο χρόνο τον αφιέρωσε σε παιχνίδια με τον πρωτότοκο γιο της στην παραλία.

menegaki2

Μάλιστα, ο Άγγελος της έβγαλε μια υπέροχη φωτογραφία, την οποία η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς θαυμαστές της, και ήταν τόσα πολλά τα θετικά σχόλια που απέσπασε ώστε, για να τους ευχαριστήσει, έκανε μια σπάνια για τα δεδομένα της κίνηση: ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία διακρίνεται ο Άγγελος, ο οποίος ετοιμάζεται να τη φιλήσει.

menegaki3

Στο μεταξύ η παρουσιάστρια, που αγαπά πολύ το καλοκαίρι και τον ήλιο, έχει μπει σε φουλ summer mood, και αυτό αντανακλάται στις στυλιστικές επιλογές της. Το Hello! την ακολούθησε στο επαγγελματικό ραντεβού της στα γραφεία της Folli Follie, όπου πήγε ντυμένη μ’ ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα, αλλά και στην έξοδό της για shopping στην Κηφισιά, με ένα μίνι λευκό girly φόρεμα. Κοινό στοιχείο και στις δύο αυτές εμφανίσεις ήταν το έντονο χρώμα στα παπούτσια και την τσάντα της, σε μια γκάμα από το έντονο πορτοκαλί έως το κόκκινο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS