CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: Σπάνιο στιγμιότυπο τρυφερότητας με τον Μάκη Παντζόπουλo

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιο στιγμιότυπο τρυφερότητας με τον Μάκη Παντζόπουλo

Με κοραλλί σύνολο κι ένα εντυπωσιακό κραγιόν στην ίδια απόχρωση, που αντικατοπτρίζουν την ανοιξιάτικη διάθεσή της, η Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκε τα γραφεία της L’ Oréal Paris την περασμένη εβδομάδα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί την πρέσβειρα της εταιρείας ομορφιάς. Η επαγγελματικού περιεχομένου συνάντηση, που αφορούσε σε μελλοντικές συνεργασίες, διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

menegaki1

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια δείχνει ν’ ανυπομονεί να φτάσει το καλοκαίρι, αφού δε δίστασε να απλώσει μια πετσέτα θαλάσσης στο στούντιο της εκπομπής της και, ξαπλωμένη, να δηλώσει: «Αχ και να με βάραγε τώρα ο ήλιος του καλοκαιριού! Πετσέτα, μαγιό, σορτσάκι… Είμαι σε έμπνευση, θαλασσοέμπνευη, από το Δεκέμβρη. Αχ, αχ, αχ, πού να πάω μετά από εδώ;». Για την Ελένη Μενεγάκη το καλοκαίρι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την Άνδρο και με χαλαρές, ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Είναι φανερό ότι η οικογένεια αποτελεί για εκείνη το «Α» και το «Ω», γι’ αυτό και είναι συχνότατες οι αναφορές της σ’ αυτήν.

menegaki3

Από τα τέσσερα παιδιά της, τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα, η μικρή, καρπός του έρωτά της με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, είχε την τιμητική της την περασμένη εβδομάδα, καθώς γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και η συγκίνηση της μητέρας της ήταν έκδηλη στο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το twitter: «Aγάπη μου, μωρό μου, καρδούλα μου, μικρό μου κορίτσι, χρόνια πολλά αστεράκι μου. Πέρασε ένας χρόνος από το βράδυ εκείνο που ήρθες στη ζωή μας. Σε λατρεύουμε». Τα γενέθλια της Μαρίνας γιορτάστηκαν μ’ ένα μικρό, αυστηρά οικογενειακό πάρτι.

menegaki2

Η ευτυχισμένη περίοδος που περνά η παρουσιάστρια αποτυπώθηκε και στην έξοδο που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή στο «Tatoi Club», όπου και την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Hello!. Έφτασε εκεί αμέσως μετά την εκπομπή της, γύρω στις 5 το απόγευμα, και πέντε λεπτά μετά την άφιξή της έφτασε και ο Μάκης Παντζόπουλος με τις δύο κόρες της παρουσιάστριας από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Λάουρα και Βαλέρια. Οι τρεις τους ήταν ντυμένοι αθλητικά και κρατούσαν ρακέτες του τένις, κάνοντας φανερό το σκοπό της επίσκεψής τους στο «Club». Τα κορίτσια έτρεξαν στην αγκαλιά της μητέρας τους, ενώ μετά την είσοδό τους η Ελένη Μενεγάκη έγειρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, σε μια από τις σπάνιες στιγμές που τη βλέπουμε τόσο απελευθερωμένη.

Μελίνα Κολιτσοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS