CELEBRITIESSHOWBIZΕλισάβετ Αϊνατζιόγλου: Η δική της αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Η δική της αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και μίλησε για όλα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, απαντώντας σε όλα τα κακόβουλα σχόλια που ακούγονται.

Η επιστροφή του Μαχητή στο ριάλιτι μετά το τροχαίο και τον τραυματισμό του, προκάλεσε έντονο σχολιασμό. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε πρησμένος στο ριάλιτι και αυτό προκάλεσε σχόλια όπως “έτρωγε και άρα δεν είναι δίκαιο που επέστρεψε». Κάποιοι άλλοι μάλιστα, σχημάτισαν την άποψη ότι μιας και αγωνίζεται όπως αγωνίζεται, δεν τραυματίστηκε ποτέ σοβαρά.

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου έδωσε τη δική της απάντηση στο σχολιασμό:

«Αναρωτηθήκαμε τι θα γίνει με το παιχνίδι και με τη Σάρα λέγαμε “θέλουμε να πάμε σπίτι, αρκετό ήταν το Survivor, δεν χρειάζεται παρακάτω”. Μετά πέρασε η πρώτη μέρα, πέρασε και η δεύτερη που ήμασταν στο νοσοκομείο και βλέπαμε ότι δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, σε σχέση με την Ειρήνη και τον Μάριο που ήταν πραγματικά τραυματίες. Ο Μάριος είναι ακόμα πρησμένος από τα φάρμακα, έπαιρνε πολλά για να γλιτώσει το χειρουργείο. Έκανε πολύ δυνατή θεραπεία ο Μάριος μέχρι να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αν ο Μάριος έτρωγε, με τα φάρμακα που έτρωγε, και καλά έκανε γιατί δεν θα μπορούσε να το αντέξει ο οργανισμός του. Είχε αλλάξει και δύο νοσοκομεία, είχε πρόβλημα κάποιο όργανό του, εσωτερικά… Και μόνο που γύρισε είναι πραγματικά Μαχητής», είπε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=GWmHIAJqfe4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS