CELEBRITIESSHOWBIZΕλισάβετ Αϊνατζιόγλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποχώρησή της

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποχώρησή της

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του «Survivor».

Η πρώην παίκτρια  επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά ακόμα κρατάει ζωνταντές τις αναμνήσεις της από την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram εκφράζοντας την εκτίμησή της για τη στήριξή τους:

«Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω την μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ και τους 53χιλ νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξή σας, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά την αποχώρηση μου! Ps: Τα μηνύματά σας είναι όλα υπέροχα! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά!», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media:

View this post on Instagram

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω την μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Σας Ευχαριστώ και τους 53χιλ νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας ,όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά τν αποχώρηση μου! P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα 😃! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά ❤️ #gm #love #my #new #friends #thankyou #again_and_again #survivor2017 #power #survivorgirl #ainatzoglakia #forever

A post shared by Elisabet Ainatzoglou Official🧿 (@elion_ang) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS