CELEBRITIESSHOWBIZΕλλάδα Έχεις Ταλέντο: Κύπριος διαγωνιζόμενος χόρεψε με ποτήρια και ποδήλατο στο κεφάλι...

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Κύπριος διαγωνιζόμενος χόρεψε με ποτήρια και ποδήλατο στο κεφάλι του (βίντεο)

Άλλη μία audition του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Αριστοτέλη Βαλαρωρίτης από την Κύπρο  χόρεψε τον χορό των ποτηριών αφήνοντας άναυδους κριτές και κοινό με την ικανότητα του να κρατήσει σε ισορροπία στο κεφάλι του τα ποτήρια, ενώ παράλληλα σήκωσε καρέκλα στην κορυφή του κεφαλιού του και μετά ποδήλατο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε ότι στην αρχή πίστευε ότι θα δει ένα ανάλογο θέαμα με τους περσινούς βρακάδες, Ντίνο Κκαντή και Κυριάκο Ευθυμίου, οι οποίοι χόρεψαν τον παραδοσιακό χορό των ποτηριών και κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ με 134 ποτήρια στο κεφάλι.

Ωστόσο, ο κριτής τόνισε ότι ο Αριστοτέλης Βαλαρωρίτης κατάφερε να βάλει τον πήχη ψηλά με το θέαμα που πρόσφερε στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Έτσι, πήρε και από τους τρεις κριτές το πολυπόθητο «ναι», ενώ σκοπός του για την επόμενη φορά είναι να κρατήσει σε ισορροπία στο κεφάλι του 250 ποτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπριος ξεσπά μετά τον τελικό: «Εγώ έσπασα το ρεκόρ των ποτηριών»

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, μιλώντας στο Like.com.cy, ισχυρίστηκε ότι ο Ντίνος Κκαντής και ο Κυριάκος Ευθυμίου δεν έσπασαν το ρεκόρ γκίνες, καθώς ο ίδιος, όπως είπε, το 1998, κατάφερε να κατακτήσει το ρεκόρ επιτυγχάνοντας να κρατήσει σε ισορροπία στο κεφάλι του 169 ποτήρια.

Ο Κύπριος χορευτής, μας είχε αναφέρει ότι το ρεκόρ του είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο Γκίνες της χρονιάς 1998, όταν κατάφερε να νικήσει έναν Ιάπωνα αντίπαλο που έκανε ισορροπία στο πηγούνι.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS