CELEBRITIESSHOWBIZΕπιστρέφει η Βασιλική Χατζηαδάμου με ολοκαίνουρια εκπομπή!

Επιστρέφει η Βασιλική Χατζηαδάμου με ολοκαίνουρια εκπομπή!

Μέσα Ιανουαρίου αναμένεται η τηλεοπτική επιστροφή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha με ολοκαίνουρια εκπομπή, μουσικού χαρακτήρα που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, οι υπεύθυνοι της παραγωγής βρίσκονται ανάμεσα στο «Μουσική κατ’ Οίκων» και στο «Πάτα Play», με τον πρώτο να θεωρείται επικρατέστερος.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια δεν έχει σκοπό να αλλάξει το στυλ το οποίο μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς η μουσική και το τραγούδι θα αποτελούν τα κύρια συστατικά της εκπομπής της.

Kαθημερινά 9 – 10 το πρωί, η Βασιλική Χατζηαδάμου και ο Παναγιώτης  Δημόπουλος  φέρνουν νέο αέρα στα πρωινά μας, με τη νέα εκπομπή MAGA-ζειν, μέσα από τη συχνότητα του Active 107.4 & 102.5!

Η Βασιλική κρατάει συντροφιά στους ακροατές καθημερινά 10.00 – 12.00 μέσα από τη συχνότητα του Active 107.4 & 102.5 με διαχρονικά τραγούδια και ξεχωριστούς προσκεκλημένους, οι οποίοι συνθέτουν ένα ιδιαίτερο, καθημερινό ταξίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS