CELEBRITIESSHOWBIZΕπίθεση στη Φαίη Σκορδά από φίλους και θαυμαστές του Παντελίδη

Επίθεση στη Φαίη Σκορδά από φίλους και θαυμαστές του Παντελίδη

Στη Φαίη Σκορδά επιτίθενται τα τελευταία 24ωρα φίλοι και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, μέσω των social media.

Η παρουσιάστρια, η οποία είχε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα στον στίχο του τραγουδιού του Παντελίδη για την Κύπρο, και καταδίκασε την κίνησή του, δέχεται τις τελευταίες ώρες πόλεμο, με πολλούς να φτάνουν στα άκρα και να την κατηγορούν ακόμη και για το θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν είχε σχολιαστεί με τον καλύτερο τρόπο από την παρουσιάστρια και το πάνελ της, καθώς σχολιάστηκε μέχρι και η «κοινωνική μόρφωση» του τραγουδιστή, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μεταξύ φίλων και θαυμαστών του, κυρίως λίγο μετά τον τραγικό θάνατό του την περασμένη Πέμπτη.

Τα ελληνικά Μέσα αναφέρουν ότι η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ χθες έκλεισε για λίγες ώρες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κατά κύριο λόγο γράφτηκαν τα επίμαχα σχόλια.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες μηνύματα, κάποιοι της έγραψαν πως πρέπει να ζητήσει γονατιστή συγγνώμη από τη μητέρα του Παντελίδη, ενώ άλλοι πιο ακραίοι, έφτασαν σε σημείο να καταραστούν την ίδια και τα παιδιά της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS