CELEBRITIESSHOWBIZEurovision 2017: Η Ελλάδα ψηφίζει, το ΡΙΚ μεταδίδει

Eurovision 2017: Η Ελλάδα ψηφίζει, το ΡΙΚ μεταδίδει

 

ΤΡΙΑ ΚΛΙΠ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.

 

Με φόντο την εκπληκτική πρόσοψη της φημισμένης Όπερας της Οδησσού αλλά και εσωτερικά γυρίσματα μετά την ειδική άδεια που εξασφάλισε η φετινή ελληνική αποστολή της Eurovision, ξεκίνησαν στην Ουκρανία τα γυρίσματα των τριών βιντεοκλίπ της Demy. Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της για την Οδησσό το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ωστόσο λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να προσεγγίσει από αέρος την παραθαλάσσια πόλη της Ουκρανίας την ίδια ημέρα. Διανυκτέρευσε στο Κίεβο και έφθασε στην Οδησσό χθες το πρωί. Το μεσημέρι ξεκίνησαν τα γυρίσματα και η Demy, αφού προετοιμάστηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που της παραχωρήθηκε εντός του ιστορικού κτιρίου της όπερας, ξεκίνησε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πλάνα για το πρώτο από τα τρία τραγούδια και συγκεκριμένα το dance κομμάτι. Φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα και μαύρη κάπα που δημιουργούσε ατμοσφαιρική αίσθηση, η ποπ τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών Ουκρανών. Παρά τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες η Demy επέδειξε άψογο επαγγελματισμό και επανέλαβε πολλές φορές συγκεκριμένες σκηνές ώστε ο σκηνοθέτης των κλιπ να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και συμπληρωματικές σκηνές στην Αθήνα.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΡΙΚ

Τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού, που θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 10μ.μ από το ΡΙΚ ΕΝΑ, θα παρουσιάσουν ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ  Έλενα Μπουζαλά. Στην ειδική εκπομπή για τη Eurovisiοn θα παρουσιαστούν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των John Ballard και Romy Papadea. Τη σκηνοθετική  επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς Demy μαζί με τους δημιουργούς των τραγουδιών αλλά και τον εκπρόσωπο της Κύπρου, θα βρίσκονται κοντά μας στο στούντιο της ΕΡΤ. Το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνουν οι τηλεθεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο το τραγούδι της προτίμησής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS