CELEBRITIESSHOWBIZEurovision 2024: Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για την εμφάνιση της Έλενας...

Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Συγκίνηση προκάλεσε η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μάλμε της Σουηδίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η λαμπερή pop star, ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού 19 χρόνια μετά τη νίκη της με την Ελλάδα και τραγούδησε το “My Number One”.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε με το “My Number One” και αποθεώθηκε

Η εμφάνισή της ενθουσίασε τους τηλεθεατές αλλά φυσικά και αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο στάδιο. Για την εμφάνισή της επέλεξε μια ολόσωμη δημιουργία με κρύσταλλα δια χειρός Vrettos Vrettakos.

Χαμός στη Eurovision - Η Παπαρίζου και το δικό μας “Number One"Μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη σκηνή με τις πρώην νικήτριες της “Eurovision”, την Τουρκάλα Σερτάμπ Ερενέρ και τη Σουηδή Σαρλόττε Περέλι.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Πανέτοιμη για τον μεγάλο τελικό η Σάττι! Οι χώρες που προκρίθηκαν και η εκρηκτική Παπαρίζου

Η εμφάνιση της προκάλεσε “χαμό” στα social media και πολλοί ήταν αυτοί που την αποθέωσαν και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου ήταν στη σκηνή.

«Η μια και μοναδική βασίλισσα!», έγραψε και την ακούμε να λέει «Θεά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS