CELEBRITIESSHOWBIZEurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάττι μετά την πρόκριση στον μεγάλο...

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάττι μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στον Β’ ημιτελικό και την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Μιλώντας στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούν οι 10 χώρες που προκρίνονται από τον ημιτελικό μίλησε μεταξύ άλλων και για το τραγούδι και το video clip αυτού που προκάλεσε ποικίλα σχολίων πίσω στην Ελλάδα αλλά και για τα συναισθήματα της πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Πανέτοιμη για τον μεγάλο τελικό η Σάττι! Οι χώρες που προκρίθηκαν και η εκρηκτική Παπαρίζου

«Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε», ανέφερε αρχικά.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας», σημείωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Σχετικά με το τραγούδι και το video clip της, ξεκαθάρισε: «Το τραγούδι δεν έχει τουριστική χροιά αλλά το βίντεο κλιπ έχει. Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά».

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι σε Τούρκο δημοσιογράφο

Από τα διεθνή media ερώτηση στην Σάττι απηύθυνε Τούρκος δημοσιογράφος. Είπε στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια πως «Απόψε εκπροσώπησες όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Aπόψε μας ένωσε πραγματικά η μουσική. Τι σκέφτεσαι επ’ αυτού;».

Με την Μαρίνα Σάττι να δίνει της εξής απάντηση: «Είναι αλήθεια ότι αγαπάμε την Τουρκία. Είχα έναν δάσκαλο που μου μάθαινε τραγούδια από την Ανατολή, από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν και αναρωτιόμουν πώς γίνεται να έχον τόσες ομοιότητες με την ελληνική μουσική. Και τότε ο δάσκαλός μου είπε κάτι που δεν θα το ξεχάσω: ότι η ηλικία αυτών των πολιτισμών είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνόρων ανάμεσα στις χώρες αυτές».

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας», πρόσθεσε η 37χρονη τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS