CELEBRITIESSHOWBIZEurovision: Τι μαρτυρά η θέση εμφάνισης της Κύπρου στον τελικό και ποια...

Eurovision: Τι μαρτυρά η θέση εμφάνισης της Κύπρου στον τελικό και ποια είναι τα φετινά «dark horses»;

Μετά την ολοκλήρωση του α’ και β΄ημιτελικού της Eurovision ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα λάβουν μέρος στον 63ο διαγωνισμό, στη Λισαβόνα.

Να αναφέρουμε ότι η σειρά κατάταξης είναι αποτέλεσμα κλήρωσης, η οποία καθορίζει εάν μια χώρα θα εμφανιστεί στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό του τελικό, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει η διοργανώτρια χώρα και η παραγωγή του σόου, που έρχονται μετά την κλήρωση να αποφασίσουν σε ποια θέση θα εμφανιστούν οι χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος, μιλώντας σήμερα στον Active 107.4 & 102.5, ανέφερε ότι η θέση στην οποία θα διαγωνιστεί η Κύπρος στον τελικό, μπορεί να μας πει πώς τα πήγε η χώρα μας στην ψηφοφορία στον α’ ημιτελικό.

Η 25η θέση, όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, δίνεται σε χώρα που πήγε πολύ καλά στην ψηφοφορία των ημιτελικών. Αυτό σημαίνει ότι η Κύπρος, για να λάβει αυτή τη θέση, ήρθε πρώτη ή δεύτερη στην ψηφοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Πρώτη η Κύπρος στις ψήφους του α’ ημιτελικού

Έτσι, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο ότι κάποια από τα φαβορί της φετινής Eurovision, όπως το Ισραήλ και η Ιρλανδία θα εμφανιστούν μεταξύ 17ης και 26ης θέσης.

Βέβαια, όπως επισημαίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, πρέπει να προσέχουμε τα λεγόμανα «dark horses», τα οποία είναι τρία σε αυτόν τον διαγωνισμό, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Τα τρία dark horses φέτος, δηλαδή οι συμμετοχές που δεν είναι από την αρχή φαβορί αλλά κάνουν άλματα  σιγά – σιγά και τερματίζουν εκεί που δεν το περιμένεις, είναι η Γερμανία, η Ιρλανδία και η Εσθονία, η οποία φημολογείται ότι μπορεί μεν να πάρει υψηλή βαθμολογία από τις κριτικές επιτροπές, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο με τη βαθομολογία που θα της δώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως καταλήγει ο Ανδρέας Γιόρτσιος, η Eurovision είναι απρόβλεπτη, αλλά εάν είχαμε ποτέ πιθανότητες να κερδίσουμε, είναι φέτος!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS