CELEBRITIESSHOWBIZΕβελίνα Παπούλια: Μιλά για τη... Μαρίνα Κουντουράτου 20 χρόνια μετά

Εβελίνα Παπούλια: Μιλά για τη… Μαρίνα Κουντουράτου 20 χρόνια μετά

Η Εβελίνα Παπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχεται όσα τη χωρίζουν από τη Μαρίνα Κουντουράτου των «Δύο Ξένων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε: «Ήταν αηδιαστικό…»

Έχεις ζήσει τις ένδοξες εποχές της τηλεόρασης εκ των έσω και βιώνεις και τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σχεδόν 20 χρόνια μετά. Είναι ισάξια τα σημερινά μεγέθη με τα τότε; Πού εστιάζεις τις διαφορές, αν υπάρχουν;
Η διαφορά είναι στο οικονομικό. Κατά τα άλλα, η προσπάθεια των παραγωγών να κάνουν αξιοπρεπείς δουλειές παραμένει η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εβελίνα Παπούλια έκανε το ίδιο τατουάζ με την 18χρονη κόρη της (φωτογραφία)

Θα σε ενοχλούσε αν, εν έτει 2018, ήξερες ότι ένα μέρος του κοινού σε ταυτίζει ακόμη με το ρόλο σου στους «Δύο Ξένους»;
Θα με στενοχωρούσε μόνο για ένα λόγο: γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν με έχουν παρακολουθήσει σε άλλες δουλειές που εγώ θεωρώ εξίσου σημαντικές, κυρίως στο θέατρο. Κατά τα άλλα, όμως, είναι υπέροχο να έχουν αγαπήσει τόσο πολύ ένα ρόλο και μέσα από αυτόν και εσένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εβελίνα Παπούλια μιλά ανοιχτά για τα botox που έχει κάνει

Διόρθωσέ με αν έχω πέσει τελείως έξω, αλλά έχω την αίσθηση πως προσπάθησες αρκετά για να ξεπεράσεις την ταύτιση με το ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου. Ήθελα να μάθω αν σε κούρασε η προσπάθεια να αποτινάξεις αυτόν το ρόλο από πάνω σου.
Ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα και να μην επαναλαμβάνομαι. Από ένστικτο έκανα διαφορετικές επιλογές. Δεν δυσκολεύτηκα να αποτινάξω το ρόλο, γιατί μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες στο θέατρο, με αποτέλεσμα να αφιερωθώ εκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνω τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπούλια – Γεωργίου στο Μπουένος Άιρες: Να τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες (βίντεο)

Κοιτάζοντας τον εαυτό σου την εποχή των «Δύο Ξένων» και τώρα στο «Τατουάζ», σε τι πιστεύεις ότι έχεις παραμείνει σταθερή και τι έχει αλλάξει υποκριτικά; 
Ο ηθοποιός εξελίσσεται και αυτό συμβαίνει γιατί, ενώ μεγαλώνει, παραμένει παιδί μέσα του. Θεωρώ πως καθετί γίνεται και είναι ώριμο στο χρόνο που το κάνεις. Τότε ήμουν κορίτσι, τώρα είμαι γυναίκα. Αυτό που μένει σταθερό, όμως, είναι το πάθος μου για αυτήν τη δουλειά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS