CELEBRITIESSHOWBIZΈβελυν Καζαντζόγλου: Ο επίμονος θαυμαστής που της έκανε τη ζωή εφιάλτη

Έβελυν Καζαντζόγλου: Ο επίμονος θαυμαστής που της έκανε τη ζωή εφιάλτη

Για το δράμα που έζησε όταν ένας επίμονος θαυμαστής άρχισε να την παρακολουθεί και να την ακολουθεί παντού, μίλησε η Έβελυν Καζαντζόγλου στη Real Life.

Όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε μια μέρα στο Facebook ένα κολακευτικό μήνυμα για το πρόσωπό της, από έναν άγνωστο. To μοντέλο επέλεξε να μην απαντήσει, όμως, ο άγνωστος άρχισε να την «βομβαρδίζει» καθημερινά με μηνύματα και να γίνεται πιεστικός.

Όταν συνειδητοποίησε πως το μοντέλο δεν πρόκειται να ανταποκριθεί, ο άντρας, κάτοικος Ελλάδας όπως την είχε πληροφορήσει, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κύπρο για να την βρει.

Τελικά κατάφερε να την εντοπίσει πολύ σύντομα.Έμαθε πού εργάζεται, σε ποιο στούντιο κάνει τις φωτογραφήσεις της, πού μένει, και άρχισε να την παρακολουθεί καθημερινά.

Το περιστατικό όμως που έφτασε τον κόμπο στο χτένι ήταν όταν πριν μερικές εβδομάδες ο άντρας, ηλικίας μεταξύ 40-50, έστησε καρτέρι έξω από τη δουλειά της κρατώντας σακούλες από ψώνια που έκανε σε supermarket. Κι όλα αυτά γιατί είχε διαβάσει ότι από τις πολλές υποχρεώσεις της, δεν έχει χρόνο να ψωνίσει.

Όταν  η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, το μοντέλο αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία για βοήθεια, ενώ άλλαξε σπίτι μέσα σε μια νύχτα για να χάσει ο άγνωστος τα ίχνη της.

Οι Αρχές κατάφεραν τελικά να τον εντοπίσουν και μετά από συστάσεις εκείνος έδειξε πρόθυμος να σταματήσει να ενοχλεί το μοντέλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS