CELEBRITIESSHOWBIZΕυρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Έτσι θα ανακοινώσουν τον γάμο τους (βίντεο)

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Έτσι θα ανακοινώσουν τον γάμο τους (βίντεο)

Η Ευρυδίκη διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον σύντροφό της, Μπομπ Κατσιώνη.

Μάλιστα, η Κύπρια τραγουδίστρα είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι θα ήθελε η σχέση της με τον γνωστό μουσικό να επισφραγιστεί με το μυστήριο του γάμου.

«Αγάπησα τα πάντα. Ό,τι και να πω, θα είναι λίγο. Ο Μπομπ είναι ο άνδρας που με έμαθε να χαμογελάω ξανά σαν παιδί. Μου έδειξε πως όλα είναι όμορφα στη ζωή, ότι υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζω και στα οποία πρέπει να είμαι πιο ανοιχτή. Με έμαθε ν’ αγαπώ τον εαυτό μου.» Με αυτά τα τρυφερά λόγια περιέγραψε τα συναισθήματά της για τον Μπομπ Κατσιώνη η Ευριδίκη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τον έρωτά τους

Με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση στην Αθήνα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τη ρωτήσουν σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο θέμα του γάμου με τον αγαπημένο της.

«Το θέμα του γάμου το έχουμε πει πολλές φορές το έχουμε τερματίσει… Μόλις έχω κάτι νεότερο θα το μάθετε στο Ιnstagram. Aυτά που θέλουμε να μάθετε τα βγάζουμε στο Instagram», απάντησε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS