CELEBRITIESSHOWBIZΦαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι και η νέα καθημερινότητα

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι και η νέα καθημερινότητα

Στα 9 χρόνια της κοινής τους ζωής το ζευγάρι, παρόλη την έντονη προβολή του από τα Μέσα, δεν δίνει ποτέ κανένα δικαίωμα για σχόλια.

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσα από τη Real News, ιδιοκτησίας του καλού τους φίλου και κουμπάρου Νίκου Χατζηνικολάου, ξαφνιάζει ακόμα και πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. «Ναι, δεν είμαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα µας ενώνουν για πάντα», δηλώνουν από κοινού, βάζοντας τελεία στις όποιες φήμες.

Λίγες μέρες πριν τους έχουμε δει σε εξώφυλλα εβδομαδιαίων περιοδικών που τους δείχνουν σε χαρούμενες στιγμές με τους γιους τους. Κάποιοι μιλούν για επικοινωνιακό «τρικ», όμως δεν είναι έτσι. Όπως θα πει συναισθηματικά φορτισμένη η Φαίη στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή της Δευτέρας, αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, μια τέτοια κατάσταση είναι πάντα δύσκολη, αλλά πάνω και πρώτα από όλα θα είναι πάντα τα παιδιά τους. «Είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολη, είναι δύσκολη. Από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι. Είδα και τα μηνύματα σας και θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ. Τα διάβασα στο διάλειμμα και δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Είδατε πως κάναμε μία δήλωση από κοινού με τον Γιώργο, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό και, όσοι το έχετε περάσει, ξέρετε ότι είναι μία κατάσταση δύσκολη, πολύ πολύ προσωπική», ανέφερε. «Όταν υπάρχουν παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιδιά μας είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι καλά. Έχουμε δύο γιους και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μια ολόκληρη ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί. Όταν ξεκινούσε η σεζόν φέτος έλεγα πως ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή, γιατί παίρνω πολλή αγάπη από τους συνεργάτες μου και από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, καταλαβαίνω πως θέλετε να είστε δίπλα μας, μακάρι  κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να ήμουν εκεί και να σας κρατούσα το χέρι».

liagkasskorda

Με τη γνωστή της αμεσότητα και ειλικρίνεια, η Φαίη εξήγησε πως «Δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να έγινε κάτι την Τετάρτη και την Παρασκευή να το αποφασίσαμε. Το καταλαβαίνετε. Είναι απόφαση ζωής. Προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική».

Φαίη και Γιώργος, που μέχρι πρόσφατα έμεναν κάτω από την ίδια στέγη, προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, καθώς ο Γιώργος έχει ήδη βρει σπίτι στην ευρύτερη περιοχή, για να είναι κοντά τους. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, όμως θα είναι πάντα μαζί στο μεγάλωμα των παιδιών τους έτσι σίγουρα στο μέλλον θα τους δούμε σε πολλές ακόμα κοινές χαρούμενες στιγμές της καθημερινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS