CELEBRITIESSHOWBIZFairytale Royal Wedding: Η υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της Kate και...

Fairytale Royal Wedding: Η υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της Kate και του William που δεν είχαμε δει

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον βασιλικό γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry που θα πραγματοποιηθεί 19 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο αριθμός των νταντάδων που έχει η Kate Middleton θα σε εκπλήξει!

Ωστόσο, μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media ήταν η αιτία να ασχοληθούμε ξανά με τον γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, αλλά και να αναπολήσουμε τον ονειρεμένο γάμο τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν 7 χρόνια, ενώ πριν μια εβδομάδα η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώθηκε με τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται καθισμένοι στο αυτοκινήτο τους, το οποίο είναι διακοσμημένο με μπαλόνια και την πινακίδα στο πίσω μέρος ν’ αναγράφει «just married».

Με μια ανάρτηση στο Instagram το Kensington Palace ευχαρίστησε όλους όσους έστειλαν ευχές και μηνύματα αγάπης για το ευτυχισμένο ζευγάρι, που θα γιορτάσει φέτος την επέτειό του μαζί με τον George, τη Charlotte και τον νεογέννητο βενιαμίν της οικογένειας.

«Εφτά χρόνια πριν, σαν σήμερα. Σας ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα και γεμάτα αγάπη μηνύματα, για την επέτειο γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: William-Kate: Πώς αντέδρασαν τα μεγαλύτερα παιδιά τους βλέποντας το μωρό; (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η ρομαντική πρόταση γάμου έγινε με το δαχτυλίδι της Πριγκίπισσας Diana: Ο William έδωσε το οικογενειακό κειμήλιο στην αγαπημένη του και της ζήτησε να πει το «Ναι!» μπροστά σε μια παρέα φίλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS