CELEBRITIESSHOWBIZΦερεντίνος για Παπαγιάννη: «Όταν πήγαν να τον συλλάβουν έτρεχε» (βίντεο)

Φερεντίνος για Παπαγιάννη: «Όταν πήγαν να τον συλλάβουν έτρεχε» (βίντεο)

Ντόρος έχει προκληθεί από την Κυριακή μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια της παράστασης “Πετάει Πετάει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Με άρπαξε από το λαιμό»

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός, που κατήγγειλε δημόσια τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο ηθοποιός διέψευσε αργότερα το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι η Σοφία Παυλίδου του επιτέθηκε πρώτη κι εκείνος απλά αμύνθηκε, έρχεται όμως και δεύτερη ηθοποιός με αφορμή τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου, να ξεσκεπάσει μετά από χρόνια το δικό της περιστατικό, όταν πρωταγωνιστούμε με τον Παπαγιάννη και την είχε χτυπήσει στο καμαρίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Φερεντίνος: Η ανάρτηση για τον Μάνο Παπαγιάννη που «κατέβηκε» σε 4 λεπτά!

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου, που είχε πέσει κι εκείνη στα χέρια του ηθοποιού όταν δεν είπε μία ατάκα στη σκηνή.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Θέση στο συγκεκριμένο περιστατικό πήρε φυσικά και ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, ο οποίος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου «Χυτήριο» για το περιστατικό Παυλίδου-Παπαγιάννη

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό. Πρόσθεσε ακόμα αναφερόμενος στον Μάνο Παπαγιάννη ότι: «Όταν ήρθε η αστυνομία δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Έτρεχε για να μην τον συλλάβουν.»!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS