CELEBRITIESSHOWBIZΓαρμπή - Σχοινάς: Γεύμα με το γιο τους

Γαρμπή – Σχοινάς: Γεύμα με το γιο τους

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Μετρούν 19 χρόνια γάμου, με ανέφελη κοινή πορεία κι ένα γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος στα 17 του χρόνια συνεχίζει να είναι η απόλυτη προτεραιότητα των γονιών του. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της πως για να περνά περισσότερο χρόνο με το γιο της –ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει εντυπωσιακά στον πατέρα του– αποφάσισε να εμφανίζεται μία μόνο μέρα στη σκηνή του «Apotheke».

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς νιώθουν ότι τα έχουν όλα στη ζωή τους κι αυτό το προδίδει το λαμπερό χαμόγελό τους που συνέλαβε ο φακός πριν από λίγες μέρες, όταν βρέθηκαν οικογενειακώς για μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο «Almyra», στην Κηφισιά.

fdds

Οι δυο τους, έχοντας δίπλα τους τον καρπό του έρωτά τους, ήταν ήρεμοι και χαλαροί, φανερά ευτυχισμένοι καθώς, εκτός από την οικογενειακή πληρότητα που βιώνουν, απολαμβάνουν και μια θαυμάσια περίοδο στην καλλιτεχνική τους διαδρομή. Η Καίτη Γαρμπή κερδίζει τις εντυπώσεις στο «80’s the Μusical», στο θέατρο «Πειραιώς 131», αλλά και με τις εμφανίσεις της στο «Apotheke» κάθε Σάββατο, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει τις live εμφανίσεις του στο club «4711».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS