CELEBRITIESSHOWBIZΓέννησε πριν από 1,5 μήνα και φωτογραφίζει το μωράκι της στην πιο...

Γέννησε πριν από 1,5 μήνα και φωτογραφίζει το μωράκι της στην πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το όμορφο ζευγάρι που απέκτησε πριν από μερικές μέρες το δεύτερο παιδάκι του. Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το ερωτευμένο ζεύγος, πραγματοποίησε τη μεγάλη του επιθυμία, μεγαλώνοντας έτσι κατά ένα μέλος την οικογένειά του.

Στις αρχές του Ιούλη, η όμορφη Ζέτα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ μοιράστηκε τη χαρά της μαζί μας, μέσα από τα social media.

Πλέον, ανάμεσα στις καθημερινές της αναρτήσεις βρίσκονται και οι φωτογραφίες με τα παιδάκια της. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή φωτογράφισε τον γιο της αναρτώντας το στιγμιότυπο στα instagram.

View this post on Instagram

Newgiveaway (παιδικά – βρεφικά είδη ) -Καλησπέρα φίλοι μου .. Σήμερα έχω δωράκια για εσάς που είστε γονείς , θείοι , νονοί , αδέρφια και Παππούδες. Σας παρουσιάζω τα εκπληκτικά χειροποίητα προϊόντα από τη @minifee.shop,που έχουν φτιαχτεί με φροντίδα ,συνεπώς τηρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές κ προϋποθέσεις! Όλα τα Mini Fee ® ξύλινα μασητικά,κλιπ πιπίλας,μασητικά από χάντρες σιλικόνης είναι 📌handmade. 📌personalized. 📌πληρούν όλες τις προυποθέσεις και τους ευρωπαικούς νόμους κατασκευής DIN EN 12586 📌Υλικά κατάλληλα για βρέφη και παιδιά. Ελεγμένα και πιστοποιημένα. -Όλες οι βαφές είναι μη τοξικές ,ανθεκτικές στον ιδρώτα κ το σάλιο κ δεν περιέχουν τοξικές ύλες! -Δεν περιέχουν νικέλιο. -Οι κύβοι αλφαβήτου κ οι χάντρες με μοτίβα είναι εξοπλισμένοι με στρογγυλεμένες γωνίες. Τα ταπεράκια και σετ κουταλάκι/πιρουνάκι για αγοράκια κ κοριτσάκια είναι : 📌κατασκευασμένα από ξύλο bamboo ♻️100% οικολογικά. Κέρδισε και εσύ 3 προϊόντα,ανάλογα με την ηλικία που έχουν τα παιδάκια σας ή το προσωπικό σας γούστο (βλέπε τις φωτό του post με όλα τα προϊόντα ) Ακολούθησε λοιπόν τα παρακάτω βήματα και λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας : 🍼Follow εμένα @lady_taxtsidi77 και @minifee.shop 🍼Like & comment 3 άτομα. Λήξη : 05/09 Καλη σας επιτυχία 🙃😊🙏🏻🍼💗💙 🆘*Συμμετεχουν μόνο όσοι ακολουθούν ΟΛΑ τα βήματα .. Αν αρέσει το post ή η φωτό , μπορείτε να κάνετε like ,χωρίς να συμμετέχετε! ⛔️(Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού [αυτού και φυσικά κάθε προηγούμενου ή επόμενου], συνεπάγεται τη ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ συμμετοχής σε μελλοντικούς διαγωνισμούς. 💫Όποιος-α ενδιαφέρεται για αυτά τα υπέροχα προϊόντα , μπορεί να κερδίσει ένα ακόμα επιπλέον δώρο από εμένα κ να κερδίσει το -10% σε κάθε προϊόν , στέλνοντας τον κωδικό zeta77 μαζί με την παραγγελία του. Η σελίδα επικοινωνίας και πληροφοριών,καθώς κ παραγγελίες είναι : www.minifee-shop.com ή στέλνετε σε μνμ στο direct εδώ 👉🏻 @minifee.shop .

A post shared by ZeTΛ TΛXT$IDI💍👰🏻👱🏼‍♂️💒👧🏽👶🏼👼🏼🧿👑 (@lady_tachtsidi77) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS