CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Αντετοκούνμπο: Στη «Γη της ελιάς» ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη «Γη της ελιάς» ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ!

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ αγόρασε πρόσφατα δυο πολυτελείς βίλες με θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Μεσσηνίας!

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Δεσπόζει σ’ ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας, τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, στην παραθαλάσσια περιοχή Navarino Dunes, κοντά στη Γιάλοβα της Μεσσηνίας και πλησίον του κόλπου του Ναβαρίνο στον οποίο έλαβε χώρα η περίφημη ναυμαχία. Η Costa Navarino που εκτείνεται (για την ώρα) σε 1.300 στρέμματα γης (ενώ τα έργα που προγραμματίζονται θα καλύψουν έκταση 10.000 στρεμμάτων!) φυτεμένα με ότι ευδοκιμεί στην περιοχή -κουμαριές, αρωματικά φυτά, μυρτιές και φυσικά χιλιάδες αιωνόβιες ελιές- είναι ένας καθιερωμένος παγκοσμίως προορισμός υψηλών προδιαγραφών και διακριτικής πολυτέλειας! Αρχιτεκτονική αισθητική, διαμονή πολλών αστέρων, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εντυπωσιακές ακτές, απομονωμένοι όρμοι, αμμώδεις παραλίες, αμέτρητες εγκαταστάσεις και ποικίλες δραστηριότητες συνθέτουν τον επίγειο παράδεισο της Costa Navarino. Ένα μέρος που καταφέρνει με εξαιρετική μαεστρία να συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με τη φυσική ομορφιά και την παράδοση του τόπου.

GreekFreak

Αυτά όλα είναι που συνεκτίμησε καθώς φαίνεται και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, για να προχωρήσει πρόσφατα στην αγορά δύο πολυτελών κατοικιών στη νέα υπό κατασκευή γειτονιά της Costa Navarino στην περιοχή, την επονομαζόμενη Rolling Greens. Πρόκειται για ένα οικοσύστημα 42 πολυτελών βιλών τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων που συνδυάζουν τον ανέμελο τρόπο ζωής, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι ιδιοκτήτες τους θα απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και εγκαταστάσεις των δύο ξενοδοχείων της Costa Navarino, του The Romanos, a Luxury Collection Resort και του The Westin Resort Costa Navarino, πλήρεις υπηρεσίες property & facility management ενώ θα έχουν τη δυνατότητα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης τους με ειδικούς όρους.

GreekFreak

Η αγορά αυτή είναι η πρώτη μεγάλη επένδυση του «Greek Freak» στην Ελλάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία κλείστηκε σχετικά πρόσφατα, όταν ο Γιάννης βρέθηκε εκεί τον περασμένο μήνα για ολιγοήμερες διακοπές. Οι βίλες στο Rolling Greens –τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, με ιδιωτικό κήπο και πισίνα- είναι κτισμένες σε οικόπεδα των 700 έως 1300 τ.μ. και το εμβαδό τους κυμαίνεται από 235 έως 295 τ.μ. Η δε αξία τους ξεκινά στα 1,25 και φτάνει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

GreekFreak

INFO
H Costa Navarino απαρτίζεται από διάφορες περιοχές. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο 5* ξενοδοχεία, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course και το υπόσκαφο Bay Clubhouse, ενώ βρίσκεται υπό κατασκευή ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο καθώς και ένα σύγχρονο lifestyle resort στη κοντινή περιοχή Navarino Waterfront. Στην περιοχή Navarino Hills κατασκευάζονται δύο νέα signature γήπεδα γκολφ 18 οπών. Στη Costa Navarino λειτούργησε μόλις τον περασμένο Ιούνιο και το Mouratoglou Tenis Center, που φέρει την υπογραφή του Πάτρικ Μουράτογλου, του Ελληνογάλλου προπονητή τένις και δημιουργό της μεγαλύτερης ακαδημίας τένις στην Ευρώπη. Ο Μουράτογλου είναι ο προπονητής της 23 φορές πρωταθλήτριας Grand Slam Serena Williams, μέντορας του Στέφανου Τσιτσιπά και ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Μάρκο Παγδατή στα 13 του. H διεθνής επέκταση της Mouratoglou Tennis Academy (που εδρεύει στη Νίκαια της Γαλλίας) ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2020 με τη λειτουργία του Mouratoglou Tennis Center στην Jumeirah του Dubai και η συνεργασία με την Costa Navarino σηματοδότησε την πρώτη «έξοδοό» της στην Ευρώπη.

G8
G8
G4 2
G5 1
G6 1
G7 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS