CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Το δικό τους καλοκαίρι είχε χρώμα από πόλεις του εξωτερικού, καθώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες των διακοπών τους εκτός Ελλάδος. Μακριά από τα επίμονα βλέμματα και τα φωτογραφικά «κλικ». Γι’ αυτό και επέλεξαν για την ξεκούρασή τους την Κοπεγχάγη, το Άμστερνταμ και το Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, της παραμονής τους σε καθεμία από αυτές, φρόντιζαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα αξιοθέατα της κάθε πόλης, πότε ο καθένας ξεχωριστά και ποτέ ως ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Επιτέλους μιλά ανοιχτά on camera για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως, ταξίδεψαν έως τη Μύκονο, με αφορμή την παρουσίαση του νέου αρώματος της εταιρείας Dior, που πραγματοποιήθηκε στο νησί των ανέμων. Το ζευγάρι παραβρέθηκε στο event, ενώ περπάτησε στα γραφικά Ματογιάννια, κάνοντας ουσιαστικά τη δεύτερη επίσημη εμφάνισή του. Μάλιστα, αρκετοί προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν μαζί με το ζευγάρι, μίλησαν για μία απίστευτη χημεία μεταξύ των δύο ερωτευμένων. Τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού ήταν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ εκείνος, ως γνήσιος τζέντλεμαν, ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι παρέτεινε τις μίνι διακοπές του και έμεινε στο νησί έως την περασμένη Δευτέρα. Ο φωτογραφικός φακός τους «κλίκαρε» να περπατούν χέρι-χέρι στον Ορνό, όπου και γευμάτισαν στο εστιατόριο «Kuzina». Με το συγκεκριμένο ταξίδι στη Μύκονο έκλεισαν τον κύκλο των καλοκαιρινών τους διακοπών, καθώς μέσα στις προσεχείς ημέρες η Κατερίνα θα επιστρέψει στα γυρίσματα του «Τατουάζ» και στις πρόβες για τα θεατρικά «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ενώ ο Γιάννης, παράλληλα με τα γυρίσματα της σειράς, «Έλα στη θέση μου», θα ξεκινήσει πρόβες για τη θεατρική παράσταση, «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», στο θέατρο Βέμπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS