CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Τι είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το τέλος της σχέσης του με τη Βάσω Λασκαράκη; Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Dot και άνοιξε τα χαρτιά του, περιγράφοντας άγνωστες πτυχές του τέλους της σχέσης του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Κατά πόσο επηρέασε το δικό του διαζύγιο ο χωρισμός των γονιών του;
«Ο χωρισμός ο δικός μου και των γονιών μου είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα δεν θα ήθελα να ζήσω τον χωρισμό μου, αλλά επειδή δεν ήμουν ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, βίωσα τον χωρισμό μου σαν μια φυσική εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία στο Instagram και ο διάλογος με την Κατερίνα Γερονικολού

Πώς σχολίασε την έκταση που πήρε ο χωρισμός του;

«Πήρε μικρότερη έκταση από αυτή που περίμενα ότι θα πάρει. Πίστευα ότι θα υπάρξει ένας κανιβαλισμός, που δεν υπήρχε και απόρησα. Ακόμα κι όταν έγινε η επιστολή η οποία έγινε για να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται πιο πριν. Να είμαστε ένα βήμα πιο πριν πριν αρχίσουν τα σχόλια, τα δημοσιεύματα και η παραφιλολογία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Επιτέλους μιλά ανοιχτά on camera για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Ποια ήταν η αλλαγή που τον επηρέασε περισσότερο μετά τον χωρισμό και πως ανακοίνωσαν στην κόρη τους τον χωρισμό τους;
«Δεν ξέρω αν είναι πιο “άγρια” η αλλαγή που πρέπει να πας σε ένα καινούργιο σπίτι ή το να μείνεις σε ένα σπίτι με αναμνήσεις. Δεν ξέρω τι απ’ τα δυο είναι χειρότερο. […] Για μένα η αλλαγή ξεκίνησε όταν συνειδητοποίησα ότι η μικρή δεν είχε κανένα θέμα με αυτό, ότι άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα. Συμβουλευτήκαμε ειδικούς ψυχολόγους και της το είπαμε.Τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν πολλά παραπάνω πράγματα από όσο φανταζόμαστε και κάποια που είναι πολύ απλά να μη θέλουν να τα καταλάβουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS