CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί η Carrie δεν έπρεπε να καταλήξει με τον Mr. Big

Γιατί η Carrie δεν έπρεπε να καταλήξει με τον Mr. Big

Αν και ο Mr. Big ήταν αυτός που την εγκατέλειψε, που την βασάνισε κάθε φορά που δεν ήταν διαθέσιμος και φυσικά και συναισθηματικά, αυτός που την πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, η Κάρι κατέληξε μαζί του.

Παρόλα τα προειδοποιητικά σημάδια, παρόλες τις κόκκινες σημαίες, η «ανεξάρτητη» γυναίκα που βασανίστηκε μία ολόκληρη δεκαετία από έναν δύσκολο έρωτα, στο τέλος επέλεξε αυτόν για να συνεχίσει τη ζωή μαζί του.

Για πολλές, αυτό ήταν το καλό τέλος του παραμυθιού. Για άλλες όμως, το τέλος της δημοφιλούς σειράς ίσως και να μην ήταν αυτό που ταίριαζε στην ηρωίδα της. Στους δεύτερους ανήκει και ο δημιουργός του Sex And The City Ντάρεν Σταρ, ο οποίος σε συνέντευξή του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την κατάληξη της Κάρι Μπράντσο.

Όπως αποκάλυψε δεν επενέβη στα τελευταία επεισόδια γιατί «αν ενισχύεις άλλους ανθρώπους να γράψουν και να παράγουν το έργο σου, τότε πρέπει σε κάποιο σημείο να τους αφήσεις να ακολουθήσουν το όραμά τους».

«Αλλά νομίζω ότι τελικά η σειρά πρόδωσε όλα όσα αφορούσε, δηλαδή το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν βρίσκουν την ευτυχία μέσα από ένα γάμο», εξήγησε. «Όχι ότι δεν μπορούν. Αλλά η σειρά αρχικά πήγαινε αντίθετα από τα σενάρια των ρομαντικών κομεντί που είχαμε στο παρελθόν. Αυτό ήταν που έκανε τόσες γυναίκες να κολλήσουν. Στο τέλος, έγινε μία συμβατική ρομαντική κομεντί… Αλλά εκτός κι αν είσαι εκεί για να γράψεις κάθε επεισόδιο, δεν θα έχεις το τέλος που επιθυμείς», κατέληξε ο Ντάρεν Σταρ. Τώρα φανταστείτε τι θα έχει να πει και για τις ταινίες που ακολούθησαν…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS