CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρασε πρόσφατα από οντισιόν;

Γιατί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρασε πρόσφατα από οντισιόν;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα τελευταία χρόνια απείχε από τα Media και τα φώτα της δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής χρειαζόταν χρόνο για τον εαυτό του, την προσωπική του ζωή και για να ετοιμάσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Φαίνεται όμως πως ήρθε η στιγμή για να κάνει come back. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε μουσικά με 4 ολοκαίνουρια ερωτικά τραγούδια, ξεκινάει περιοδεία αρχίζοντας με μια μεγάλη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου, και θα τον δούμε και τηλεοπτικά, σε μια guest εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή της σατιρικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια», την Τρίτη 20 Ιουνίου στον Alpha.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Το δελτίο τύπου γράφει χαρακτηριστικά:

«Η «Ελληνοφρένεια» ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Ο Μπαλούρδος διοργανώνει το δικό του talent show και αναδεικνύει νέα… ταλέντα. Από οντισιόν περνούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Σούλη Ανατολή και ο δικός μας Τσολιάς! Ειδικότερα, ο Τσολιάς ερμηνεύει, σε δική του διασκευή, το τραγούδι τού Μιχάλη Χατζηγιάννη «Αν μου τηλεφωνούσες», με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να τον συνοδεύει στην κιθάρα. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Μπαλούρδος με τη δημοσιογραφική του ομάδα…».

Δείτε backstage από την εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS