CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος και Άννα Νταλάρα: Κυριακάτικο γεύμα με τα εγγόνια και την κόρη...

Γιώργος και Άννα Νταλάρα: Κυριακάτικο γεύμα με τα εγγόνια και την κόρη τους

Της Δανάης Πεταλά

«Θα κάνω τα πάντα για τα εγγόνια μου. Θα με θυμηθείτε, είναι μεγάλη ευλογία», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ένας ευτυχισμένος παππούς.

Η μονάκριβη κόρη του, Γεωργιάννα, έχει αποκτήσει δύο γιους από το γάμο της με τον Μίλτο Σωτηριάδη –γιο του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και της Κοραλίας Σωτηριάδου–, τον τετράχρονο Φάνη και τον τρίχρονο Φοίβο. Το ζευγάρι, αν και παντρεμένο από τον Ιούλιο του 2011, διατηρεί χαμηλό προφίλ, με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Την περασμένη Κυριακή, όμως, ο φακός εντόπισε σύσσωμη την οικογένεια να γευματίζει στην Αίγλη Ζαππείου.

dalaras

Όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα είναι πολύ τρυφεροί με τα εγγόνια τους και απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί τους. Όσο για τη Γεωργιάννα, αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Εθνικό Θέατρο και στην παράσταση του Σωτήρη Χατζάκη «Έγκλημα και Τιμωρία», που όμως ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου, αφήνοντάς της περισσότερο χρόνο για τους μικρούς Γιώργο και Φοίβο.
dalaras3
dalaras4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS