CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Λιάγκας: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά.

 

Καλεσμένος σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Athens Metro Mall, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΛΑΜΨΗ 92,3 της πρωινής ζώνης του οποίου ηγείται ο διάσημος παρουσιαστής, o ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και οι δηλώσεις μεταδόθηκαν πρώτα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η γεύση του για τα φετινά Χριστούγεννα: «Λένε τα Χριστούγεννα ότι είναι γιορτή χαράς, αλλά καμιά φορά μελαγχολεί τους ανθρώπους. Όταν έχεις παιδιά, όμως, δεν σε παίρνει να μελαγχολήσεις»

Πώς αντιμετώπισε τα σχόλια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού; «Θεωρώ ότι δεν έγινε μεγάλος ντόρος. Επειδή κι εμείς το κάναμε πολύ ήρεμα και ήπια, κάναμε μια κοινή δήλωση στην εφημερίδα του κουμπάρου μας, του Νίκου Χατζηνικολάου. Όταν δύο άνθρωποι, λόγω της δουλειάς τους, παντρεύονται κι αυτό ανακοινώνεται, κάνουν οικογένεια και αυτό ανακοινώνεται, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της πολύ όμορφης σχέσης να το κλείσουμε με ένα πολύ ωραίο τρόπο εμείς. Να μην υπάρχουν αυτά τα “αριστερά, δεξιά”. Το κλείσαμε. Είπαμε αυτό που είπαμε και στη δήλωση, δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά μας. Έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Δεν θα φύγει ποτέ ο ένας από τη ζωή του άλλου από τη στιγμή που πρέπει να μεγαλώσουμε μαζί δύο παιδιά. Εκεί κλείνει. Δεν πρόκειται ποτέ να ακούσετε τίποτα άλλο από μένα. Όλα είναι μια χαρά».

Η νέα σελίδα και η επιστροφή στην εργένικη ζωή: «Κοιτάξτε, δεν μαγείρευα ποτέ έτσι κι αλλιώς. Θα προσαρμοστούμε, μην αγχώνεστε. Δεν μαγείρευα στο παρελθόν, δεν θα το κάνω ούτε τώρα»

Τι απαντά στις φήμες περί τρίτου προσώπου στη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά;«Δεν θέλω να το συνεχίσω. Δεν υπάρχουν ούτε τρίτα, ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Το έχουμε πει, έχει τελειώσει η φασαρία αυτή. Αν δεν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο, θα σας ευχηθώ “καλές γιορτές”»

Η αλλαγή στην εμφάνισή του & η απώλεια των κιλών: «Το έχω πάρει απόφαση και από το καλοκαίρι έχω κάνει μια εξαντλητική δίαιτα. Δεν έχω πάει σε διαιτολόγο, απλώς το έχω “ράψει”. Είναι η πρώτη φορά που έχω χάσει τόσο πολύ βάρος»

Του λείπει η πρωινή ζώνη; «Δεν μου λείπει καθόλου η πρωινή ζώνη. Ούτως ή άλλως κάνω την πολύ πρωινή ζώνη στον ΛΑΜΨΗ 92,3. Ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει έτσι κι αλλιώς με τη Φαίη εδώ και καιρό. Δεν το πίστευε ο κόσμος. Το πρωινό είναι κάτι που σε κουράζει. Η Φαίη το κάνει μια χαρά»

Η γνώμη του για το νέο «Πρωινό» χωρίς αυτόν: «Πώς δεν μου αρέσει; Αρέσει και στον κόσμο! Δεν έχει ανάγκη η Φαίη να τη στηρίξω. Εγώ έτσι κι αλλιώς συμμετείχα στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής και λίγο στο τέλος, στις συνεντεύξεις. Στην αρχή συζητήσαμε κάποια πράγματα για τη ροή και το περιεχόμενο, αλλά δεν έχει ανάγκη η Φαίη. Το ξέρει και το κάνει πολύ καλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS