CELEBRITIESSHOWBIZΓιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, λίγο πριν γίνουν ξανά γονείς! (εικόνες)

Γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, λίγο πριν γίνουν ξανά γονείς! (εικόνες)

Λίγο πριν υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου γιόρτασαν δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γιορτή που έκανε για την επέτειο γάμου τους και μας έδειξε τον εντυπωσιακό στολισμό και τις λιχουδιές.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε στο Instagram της:

«Και φυσικά δε θα γινόταν αν δε σβήναμε τούρτα ΟΛΟΙ μαζί. Ούτως η άλλως μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου, την ίδια ημέρα χρίστηκε και η κόρη μας Χριστιανή και βαφτίστηκε με το όνομα Αφροδίτη ! Εύχομαι σε ΕΜΑΣ? μια μέρα μετά λοιπόν, να ζήσουμε και να είμαστε πάντα αγαπημένοι κ ενωμένοι κ σωστοί γονείς για να μεγαλώσουμε σωστούς ανθρώπους με αξίες αλλά πάνω από όλα ευτυχισμένα παιδιά,γεμάτες οι καρδιές τους από αγάπη ! Σας αγαπώ πολύ και θα είμαι εδώ πάντα για ΕΣΑΣ !Στα καλά και τα κακά, γιατί αυτό είναι η αξία της μάνας και του συζύγου αλλά και σε έναν γάμο! Αυτό λέγεται ζωή και κάθε στιγμή της έχει αξία και διαφορετικό σκοπό. Τίποτε δε χαρίζεται αν δεν έχεις υπομονή, θέληση και αγάπη! Το να ανοίξεις σπιτικό είναι εύκολο, να το κρατήσεις και να συμβιώνεις είναι το δύσκολο… Εύχομαι κάθε επόμενο χρόνο να μας βρίσκει μαζί και ολοένα και περισσότερα μέλη!».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS