CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστή Κύπρια: «Με τον πατέρα του γιου μου χωρίσαμε αμέσως μετά τη...

Γνωστή Κύπρια: «Με τον πατέρα του γιου μου χωρίσαμε αμέσως μετά τη γέννησή του»

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! έδωσε η Μαριάντα Πιερίδη και φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιο της, Νικόλα και τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση. Ανάμεσα σε άλλα, η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τον χωρισμό από τον πατέρα του Νικόλα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Νικόλας ουσιαστικά μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες, αφού ήταν μόλις λίγων μηνών όταν ξεκίνησε η σχέση σας με τον νυν σύζυγό σας.
Μ.Π.: Με τον πατέρα του Νικόλα χωρίσαμε αμέσως μετά τη γέννησή του, οπότε υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ του μικρού και του Δημήτρη. Σαν να μην είναι ο πατριός του, αλλά ο πατέρας του. Ο Δημήτρης θέλει το καλύτερο για εκείνον, θέλει να του προσφέρει όσα εφόδια μπορεί, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Δε θα μπορούσε να με βρει πιο σύμφωνη. Εγώ ήθελα να σπουδάσω στο Μπέρκλεϊ, αλλά οι γονείς μου δεν είχαν τη δυνατότητα. Ο Νικόλας θα την έχει. Όχι για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αλλά γι’ αυτό που θα θελήσει ο ίδιος. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και οι δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανάρτηση του πρώην της Μαριάντας Πιερίδη για τον γάμο της

Από την προηγούμενη σχέση σας χωρίσατε μετά τη γέννα. Φοβηθήκατε καθόλου;
Μ.Π.: Ούτε στιγμή. Η οικογένειά μου είναι στήριγμά μου, αλλά κι εγώ είμαι αυτάρκης. Δε χρειάζομαι κάποιον για να λειτουργήσω. Δε δημιουργώ εξαρτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε η Μαριάντα Πιερίδη – Δείτε φωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS