CELEBRITIESSHOWBIZGNTM 2 - Οι 24 υποψήφιες

GNTM 2 – Οι 24 υποψήφιες

Ας γνωρίσουμε τις υποψήφιες, που θα μπουν στο σπίτι του «GNTM», με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου του «Greece’s Next Top Model», που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Πόπη Γαλετσά
Η Πόπη είναι 29 χρονών, κατάγεται από τη Χαλκιδική και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και εργάζεται ως μοντέλο. Motto: Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που προσπαθεί.

Μαρίνα Γρηγορίου
Η Μαρίνα είναι 24 χρονών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και μακιγιάζ και είναι επαγγελματίας makeup artist. Motto: Πίστευε στους στόχους σου, μόνο έτσι μπορείς να τους φτάσεις.

Σίλια Ευαγγέλου
Η Σίλια είναι 24 χρονών και κατάγεται από την Ολλανδία και την Ηγουμενίτσα. Είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό της Πάτρας, ενώ έχει εργαστεί ως υπάλληλος σε εταιρεία επίπλων στη Γερμανία και στην υποδοχή σε μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας. Motto: Don’t let yesterday take up too much of today.

Άννα – Μαρία Ηλιάδου
Η Άννα – Μαρία είναι 18 χρονών και μόλις τελείωσε το σχολείο. Ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Motto: Ένας στόχος τη φορά.

Σπυρούλα Κάιζερ
Η Σπυρούλα είναι 24 χρονών ετών και κατάγεται από τη Λεμεσό. Έχει σπουδάσει υποκριτική σε Ελλάδα και Αμερική. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, ως πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ και ως ναυαγοσώστρια. Motto: Αν δεν υπάρχει δρόμος, πρέπει να τον φτιάξεις εσύ.

Όλγα Καλογήρου
Η Όλγα είναι 20 χρονών, γεννήθηκε στα Γιάννενα και ζει στην Καστοριά. Έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς. Motto: Υπομονή και επιμονή, γιατί μόνο αυτά χρειάζονται.

Ελευθερία Καρναβά
Η Ελευθερία είναι 20 χρονών και κατάγεται από την Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές πάνω στον κινηματογράφο και θέλει να γίνει σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Motto: O καθένας είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας και έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για το συλλογικό καλό.

Λυδία Κατσανικάκη
Η Λυδία είναι 21 χρονών και κατάγεται από τα Χανιά. Σπουδάζει υποκριτική. Έκανε πρωταθλητισμό στην άρση βαρών, ενώ έχει καταπιαστεί και με τον στίβο σε αγωνίσματα ταχύτητας και στο άλμα εις μήκος. Motto: Μην το σκέφτεσαι, ζήσε το. Motto: Μην το σκέφτεσαι, ζήσε το.

Souzana Kuol (Σουζάνα Κουόλ)
H Σουζάνα είναι 19 χρονών και κατάγεται από το Σουδάν και τη Νιγηρία. Της αρέσουν οι οικονομικές επιστήμες και την ενδιαφέρει η πιθανότητα να ασχοληθεί με αυτές στο μέλλον. Δεν έχει motto, γιατί ποτέ δεν ξέρει τι να περιμένει από τη ζωή. Όλα έρχονται τυχαία και τα ζει, μέχρι να δει πού μπορεί να φτάσει.

Ίλντα Κρόνι
Η Ίλντα είναι 24 χρονών και κατάγεται από την Αλβανία. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ενώ έχει εργαστεί και ως μεταφράστρια. Motto: Go rock the world, but don’t forget where you started from.

Ιωάννα Κυρίτση
Η Ιωάννα είναι 21 χρονών και κατάγεται από τη Μήλο. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στην Πάτρα, χορεύει tango, έχει ασχοληθεί με τον στίβο, το άλμα εις μήκος, το άλμα εις ύψος και με το καράτε. Motto: Να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο.

Αργυρώ Μαγγλάρη
Η Αργυρώ είναι 25 χρονών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχει τελειώσει παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης και τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της. Motto: Να κυνηγάς τα όνειρά σου, αυτά ξέρουν πού θα σε πάνε.

Εμμανουέλα Μάινα
Η Εμμανουέλα είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει μακιγιάζ και στον ελεύθερο χρόνο της αγαπά τις βόλτες στην παραλία της συμπρωτεύουσας, αλλά και να παίζει βόλεϊ. Motto: Θέλω να φτάνω τους στόχους μου και να μην τους αφήνω στη μέση.

Κέισι Μίζιου
Η Κέισι είναι 24 χρονών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Motto: Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις.

Μαρία Μιχαλοπούλου
Η Μαρία είναι 19 χρονών και κατάγεται από το Μάννα Κορινθίας. Βοηθά από μικρό παιδί τον πατέρα της με τις αγροτικές δουλειές και γνωρίζει τα πάντα γύρω από την παραγωγή μήλων και την πώλησή τους στη λαϊκή αγορά. Motto: Η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Γκλόρια Ντενίκη
Η Γκλόρια είναι 21 χρονών και έχει γεννηθεί στο Κισινάου της Μολδαβίας. Σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στον τομέα των τουριστικών. To motto μου είναι το όνομά μου: Γκλόρια σημαίνει δόξα και νίκη.

Χαρά Παππά
Η Χαρά είναι 25 ετών, κατάγεται από την Ηγουμενίτσα, έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια μένει στην Κωνσταντινούπολη με τον σύντροφό της. Motto: Φέρσου καλά στους άλλους, χωρίς να πρέπει να κερδίσεις κάτι.

Κατερίνα Πεφτίτση
Η Κατερίνα είναι 26 χρονών και κατάγεται από την Κατερίνη. Έχει σπουδάσει υποκριτική και αισθητική. Motto: Για όσους είπαν πως δε μπορείς να κάνεις κάτι, η απάντηση είναι «μπορώ».

Κάτια Ταραμπανκό
Η Κάτια είναι 22χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Motto: Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις.

Νίνα Τζιβανίδου
Η Νίνα είναι 25 χρονών, έχει γεννηθεί στις Βούτες της Κρήτης και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Πάτρα και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια. Motto: Normal is boring.

Κωνσταντίνα Φλώρου
Η Κωνσταντίνα είναι 19 χρονών, γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Δράμα. Φέτος έδωσε πανελλήνιες και πέρασε σε σχολή ψυχολογίας. Motto: Σκέψου πριν μιλήσεις, αγάπα πριν αγαπηθείς, δώσε πριν ζητήσεις, ζήσε πριν πεθάνεις.

Ασημίνα Χαρίτου
Η Ασημίνα γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων ενώ έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση για 14 χρόνια. Motto: Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο.

Άννα Χατζή
Η Άννα είναι 19 χρονών και σπουδάζει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική. Σκοπεύει να κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία, με την οποία και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά. Motto: The best is yet to come.

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ
Η Μαρτίνα είναι 23 ετών και κατάγεται από την Ουκρανία. Μεγάλωσε στο Ρίο της Πάτρας και λατρεύει να κάνει ποδήλατο. Motto: Αν πέσεις επτά φορές, επιβάλλεται να σηκωθείς οκτώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS