CELEBRITIESSHOWBIZH Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν παντρεύτηκε αθόρυβα στη Βενετία

H Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν παντρεύτηκε αθόρυβα στη Βενετία

Χαμός από γάμους το περασμένο σαββατοκύριακο. Μετά τη Δούκισσα Νομικού στη Μύκονο, τη Μάρω Λύτρα στο Μόντρεαλ του Καναδά, ακούστηκε ότι σε κλειστό κύκλο, παντρεύτηκε στην όμορφη Βενετία η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια Τζέσικα Τσαστέιν τον εδώ και χρόνια σύντροφό της, Τζιαν Λούκα Πάσι ντε Πρεποζούλο.

H κοκκινομάλλα Tζέσικα Τσαστέιν που ήταν στην κριτική επιτροπή στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, παντρεύτηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, σε κλειστό κύκλο, τον αρραβωνιαστικό της.

Η τελετή, όπως αναφέρει το flix.gr, έγινε στο Τρεβίζο της Βόρειας Ιταλίας, στην έπαυλη της οικογένειας Πάσι ντε Πρεποζούλο, «Villa Tiepolo Passi». Οι παπαράτσι κατάφεραν να κλέψουν 1-2 φωτογραφίες του ζευγαριού όταν έβγαιναν από το εκκλησάκι της βίλας.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στη Βενετία, κι εκτός από τις οικογένειές τους εκεί παραβρέθηκαν και φίλοι.

Οι ηθοποιοί Αν Χάθαγουεϊ, Έντγκαρ Ρομίρεζ, Έμιλι Μπλαντ ήταν μερικοί από τους φίλους και συνάδελφους της δύο φορές υποψήφιας για Όσκαρ πρωταγωνίστριας, που πέταξαν στην Ιταλία για το γάμο.

Η 40χρονη Τσαστέιν κρατούσε τη σχέση της σε μία διακριτική μυστικότητα, παρόλο που ο αρραβώνας της με τον Τζιάν Λούκα μετρά ήδη 5 χρόνια.

Ο Τζιαν Λούκα δουλεύει στο χώρο της μόδας. Ξεκίνησε από την εταιρία του Armani, όπου ήταν διευθυντής δημοσίων σχέσεων ενώ τώρα κρατά την ίδια θέση στο διάσημο Γαλλικό οίκο Moncler.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS