CELEBRITIESSHOWBIZH δοκιμασία του Ντάνου στο «Survivor»: Σχέδιο εξόντωσης ή αποθέωσης;

H δοκιμασία του Ντάνου στο «Survivor»: Σχέδιο εξόντωσης ή αποθέωσης;

Πάρτι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο twitter, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη και την ανακοίνωση ότι ο Ντάνος θα παίζει απέναντι σε όλους τους Μαχητές.

Πολλοί μιλούν για «σχέδιο εξόντωσης» του Αγγελόπουλου, όμως τα φαινόμενα μάλλον δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για σχέδιο αποθέωσης. Ο Ντάνος ήταν ούτως ή άλλως ο πιο δημοφιλής παίκτης στο παιχνίδι έχοντας συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού, αλλά και ένας από τους πιο δυνατούς.

Ωστόσο, η νέα δοκιμασία του μοιάζει παράλογη και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αφού δεν θα έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσα και θα παίξει εναλλάξ με όλους τους μαχητές, εκτός της Σάρας.

Παράλληλα, το αγώνισμα της Κυριακής είναι ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα που έχουν κληθεί να φέρουν εις πέρας οι παίκτες έως τώρα.

Απαιτεί δύναμη, ισορροπία και αντοχή και έχει ακόμη μια δυσκολία καθώς θα διαδραματιστεί το βράδυ, κάτι που ως τώρα δεν έχει συμβεί ποτέ μιας και τα αγωνίσματα λάμβαναν χώρα το πρωί ή το μεσημέρι.

Και ενώ όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να απολαύσουν το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα και την προσπάθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου να αντιμετωπίσει τους 4 «Μαχητές» το πάρτι στο twitter έχει ήδη ξεκινήσει αποθεώνοντας τον Ντάνο.

https://twitter.com/anastasia_karra/status/876303874797301760

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS