CELEBRITIESSHOWBIZH κόρη του Johnny Depp ήταν η φετινή «Νύφη» της επίδειξης του...

H κόρη του Johnny Depp ήταν η φετινή «Νύφη» της επίδειξης του οίκου Chanel στο Παρίσι

O Karl Lagerfeld παρουσίασε στο Παρίσι την ανοιξιάτικη συλλογή της Chanel και οι 66 εμφανίσεις που «παρέλασαν» στο ξενοδοχείο Grand Palais περιελάμβαναν από τουίντ κοστούμια μέχρι βραδινά φορέματα με φτερά και παγιέτες. Φυσικά, όπως συνηθίζεται σε κάθε σόου του οίκου Chanel, η τελευταία εμφάνιση είναι εκείνη που κλέβει όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις- η «Νύφη» την οποία συνοδεύει ο Lagerfeld για την τελική του υπόκλιση στο κοινό.

Φέτος για το κλείσιμο της επίδειξης επιλέχθηκε η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, που εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ νυφικό καλυμμένο με βολάν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Λίλι Ρόουζ εμφανίζεται σε catwalk του οίκου Chanel, μετά το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο στο σόου Métiers d’Art, όπου έκανε πασαρέλα μαζί με την Κάρα Ντελεβίν, την Σοφία Ρίτσι και τον Φαρέλ Γουίλιαμς. Η 17χρονη μοντέλο και ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν επίσης σε μια διαφημιστική καμπάνια για τον οίκο το 2015 και αυτή τη στιγμή είναι το πρόσωπο του Chanel No.5 L’ eau.

Φαίνεται πως ο Karl Lagerfeld τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία για τις γυναίκες της οικογένειας Ντεπ, αφού η Βανέσα Παραντί, υπήρξε παλαιόθεν μούσα του διάσημου σχεδιαστή. Το 1991, οκτώ χρόνια πριν γεννηθεί η Λίλι Ρόουζ, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για το άρωμα L’esprit de Chanel κι έκτοτε είναι το πρόσωπο του κραγιόν Rouge Coco και πολλών άλλων αξεσουάρ του οίκου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS