CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Active 107.4 & 102.5

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Active 107.4 & 102.5

Στην Κύπρο βρίσκεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με την ευκαιρία των συναυλιών της με τον μεγάλο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο την Τρίτη 18/ 7 στο Κηποθέατρο Λεμεσού, την Τετάρτη, 19/7  στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Λευκωσία και την Παρασκευή, 21/7 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Φιλελεύθερο και στο στούντιο του Active 107.4 και 102.5 για μια συνέντευξη με την αρχισυντάκτρια του Active, Άντρη Δανιήλ.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μίλησε για τη μεγάλη συνάντηση επί σκηνής με τον Σταύρο Ξαρχάκο, αναφερόμενη μάλιστα και στη γνωριμία τους, που πάει πίσω στο 1980.

«Είμαι πανευτυχής γι’ αυτή τη συνεργασία. Η συνάντηση ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι με τη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Με τον Σταύρο Ξαρχάκο γνωριζόμαστε από το 1980, τότε που με τον αείμνηστο Νίκο Δημητράτο παρουσιάζαμε τα τραγούδια του. Από τότε πέρασε πολύς καιρός, βρεθήκαμε ξανά πέρσι και άναψε η σπίθα. Ήταν τέτοια η ταύτισή μας όσον αφορά στη σκέψη και τις θέσεις μας απέναντι στα τραγούδια και τη μουσική, που δώσαμε τα χέρια και είπαμε ότι κάποια στιγμή θα βρεθούμε επί σκηνής. Κι έτσι έγινε. Είναι πρόκληση για μένα να τραγουδήσω μόνο τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, αυτό είναι το στοίχημα. Περάσαμε καταπληκτικές πρόβες, γνώρισα περισσότερο τον Σταύρο που ούτως ή άλλως θαύμαζα. Είναι ένας συνθέτης ογκόλιθος για την ελληνική μουσική.» δήλωσε η ερμηνεύτρια.

«Έγινε μία υπέροχη βουτιά στο παρελθόν, τραβήξαμε 22 τραγούδια και ο Σταύρος Ξαρχάκος τα έφερε στο σήμερα με μία εντελώς σύγχρονη σκέψη και μουσική τοποθέτηση. Αυτό είναι καταπληκτικό» πρόσθεσε.

Publiée par Active Radio Cyprus sur Lundi 17 juillet 2017

Η συνάντηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον σπουδαίο Σταύρο Ξαρχάκο αποτελεί τη συνάντηση κορυφής του καλοκαιριού, μια υπέροχη μουσική σύμπραξη και καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που ήδη έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στην Ελλάδα και που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Publiée par Active Radio Cyprus sur Lundi 17 juillet 2017

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο θα ακούσουμε τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μαζί τους επί σκηνής και μια υπέροχη ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Μια συναυλία από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στην καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική , δύναμη και συναίσθημα.

Οι συναυλίες:

Τρίτη 18 / 7 Κηποθέατρο Λεμεσού ( εισιτήρια από Ταμείο Οδού Ειρήνης 158 τηλ:25 87 87 44 και ηλεκτρονικά στη tickethour.com.cy και όλα τα ACS courier )
Τετάρτη 19 / 7 Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Λευκωσία (εισιτήρια ηλεκτρονικά στη tickethour.com.cy και όλα τα ACS courier )
Παρασκευή 21 / 7 Παττίχειο αμφιθέατρο Λάρνακας (Εισιτήρια από το ταμείο Δημοτικού θεάτρου Λάρνακας τηλ 24 66 5795 & ηλεκτρονικά στη tickethour.com.cy και όλα τα ACS courier )

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & Ο ACTIVE 107.4 και 102.5.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS